Ungdomslandsholdet for skiveskytter samles den 9-11. april 2021

Ungdomslandsholdet for skiveskytter samles den 9-11. april 2021Kategori: Generelt

De sidste navne på brutto-listen for ungdomslandsholdet er ved at blive sat på plads, og vi kigger nu imod den første bruttosamling i 1½ år 

Siden U-VM2019 har der ikke været meget aktivitet omkring Bueskydning Danmarks ungdomslandshold for skiveskytter (Recurve & Compound). Inden sæson 2020 kom i gang, blev alle aktiviteter bremset at Covid-19, og siden har det ikke været muligt at lave aktiviteter for ungdomslandsholdet.

Den 18. marts 2021 kom regeringen med ændringer til de nuværende Covid-19 restriktioner, hvilket gav mulighed for at afvikle udendørs idræt med op til 50 personer samlet. Det åbner derfor op for at vi kan afvikle Ungdomslandsholdets bruttosamling inden for de gældende restriktioner for Covid-19, og det er naturligvis noget vi rigtig gerne vil.

Broby bueskytteklub hjælper
Bruttotruppen for ungdomslandsholdet samles den 9-11. april 2021 i Broby. klubben stiller hjælpere til rådighed, og sørger for at vi kan afvikle en samling som stadig tager hensyn til restriktionerne omkring Covid-19.

Når de sidste navne er sat på listen af skytter som indkaldes, vil skytter & forældre få direkte besked i mailboksen med indkaldelse til samlingen. Indkaldelsen forventes udsendt i starten af næste uge.

Har du spørgsmål til forhold omkring Ungdomslandsholdet, kan du kontakte Sports- og udviklingschef Kenn Romme her: mail
Du kan også læse mere om Bueskydning Danmarks ungdomslandshold her: Landshold Ungdom – Bueskydning Danmark

 

U-VM 2019 i Madrid – Herre Kadet Compound hold