Update på dame recurve landshold

Update på dame recurve landsholdKategori: Elite, Info omkring landsholdet

Dame recurve landsholdet, også kaldet Elitelandsholdet, har fået tilført en ekstra skytte. Jeanette Riis Nielsen, Aarhus Bueskyttelaug, har været en del af det Elitelandsholdet siden september 2015. Jeanette er den ældste skytte i truppen. Hun har gennem det sidste års tid øget sin træning meget med håb om at blive blandt de udvalgte skytter, der skal kæmpe om OL-kvalifikation og forhåbentlig OL-deltagelse næste år.

Randi Degn flyttede i september til Aarhus fra Taastrup for at indgå i den daglige landsholdstræning. Landstræner Niels Dall arbejder med skytterne i Aarhus hver uge, og skytterne får også tilbud om ekspertbistand fra Team Danmarks-eksperter i Aarhus indenfor fysisk træning, fysiologi, læge, ernæring og sportspsykologi.

Træningslejr i Sydkorea

Elitelandsholdet skal i november på træningslejr i Sydkorea. Det vil sige, at Jeanette Riis Nielsen, Randi Degn, Anne Marie Laursen, Carina Rosenvinge og Natasja Bech alle er tilbud en plads på turen.

Randi Degn, Carina Rosenvinge og Jeanette Riis deltager på turen fra 31. oktober til 15. november.

Anne Marie deltager på turen fra 7. til 15. november.

Natasja Bech deltager ikke på turen efter eget ønske – et ønske den sportslige ledelse bakker op om.

Landstræner Niels Dall deltager på hele turen. Team Danmarks fysioterapeut Gitte Karlshøj og sportspsykolog Jakob Freil deltager på sidste del af turen.

(Foto: Carsten Dam-Hansen: http://dam-hansen.smugmug.com/Sport/Bueskydning)