Vil du gerne til stævne, men kniber det at nå helt ud på den afstand, der passer til din aldersklasse?

Vil du gerne til stævne, men kniber det at nå helt ud på den afstand, der passer til din aldersklasse?Kategori: Generelt

Mange skytter kan være udfordret i at skyde de officielle afstande i skiveskydning. Årsagerne kan være mange og forskellige f.eks. hvis man lige har skiftet aldersklasse, er ny i bueskydning, har været skadet, er ældre o.lign.

Det betyder dog ikke at disse skytter ikke gerne vil ud og skyde skivestævner. Det vil mange af dem rigtig gerne, de kan bare ikke.

Nu giver Holstebro Bueskytteforening og Hillerød Bueskyttelaug mulighed for at skytter kan tilmelde sig den såkaldte ‘Klasse 3’.

Vil du gerne til stævne, men kniber det at nå helt ud på den afstand, der passer til din aldersklasse?  Så kan du nu melde dig som klasse 3 skytte og selv vælge, hvilken afstand du vil skyde på. Du konkurrerer naturligvis kun imod dem, der er tilmeldt som klasse 3 skytter, på den afstand du har valgt.

Kender man nogen som kunne synes denne mulighed er fed, så del nyheden med dem, så flere har mulighed for at deltage i skivestævner. Det kunne være nogen skulle have deres første stævne oplevelse?

Stævnerne finder sted i Juni måned og tilmeldingen er åben: