Vinterskydning 2021/2022 er afsluttet

Vinterskydning 2021/2022 er afsluttetKategori: Diverse stævner, Generelt

Deltog du i vinterskydningen 2021/2022? Turneringen er nu afsluttet og vi kender alle resultater. i alt deltog 162 skytterm fordelt i 35 forskellige klasser.

Vi dykker nu godt ned i resultatlisterne og sender medaljer og diplomer afsted til alle som har vundet, så man kan godt begynde at glæde sig til de lokale hædring som vi håber at klubberne laver for de skytter som har klaret sig godt.

Kun en enkelt ungdomsrække indeholdt 10 eller flere skytter. Det galt for mini recurve, klasse 2, hvor Carl Holger Lissau-Jensen fra Rønne skød bedst af alle, imens Naja Jøhnke fra Aarhus kom ind på en stærk 2. plads.

For senior rækkerne var der flere rækker hvor der var +10 deltagere. Senior Compound, klasse 2 blev vundet af Jan Agentoft Nielsen fra Stensballe. Heine Allan Jørgensen fra Arcus tog sig af guldet i Herre Senior Barbue, imens Anker Sewohl fra Vordingborg sikrede sig sejren i Herre Master Recurve. Slutteligt vandt Frank Pedersen rækken for Herre Master Barbue som også indeholdt +10 skytter tilmeldt.

Stort tillykke til alle, og tak for deltagelsen i vinterskydning! Husk at sommerskydning er lige på trapperne. Her har du igen mulighed for at dyste med de andre skytter i denne online version af en turnering.

Du kan se hele resultatlisten for vinterskydning 2021/2022 her