World Cup 4 i Berlin

World Cup 4 i BerlinKategori: Elite, Generelt, World Cup
Tags: , ,

Den sidste World Cup før World Cup finalerne i Rom finder sted i Berlin i denne uge. Danmark stiller med tre deltagere i alle kategorierne bort set fra herre recurve, hvor kun en enkelt skytte har valgt at deltage.

Dame recurve holdet, der er støttet af Team Danmark med henblik på VM og OL deltagelse, består af skytterne Maja Jager (Broby Sg&I’s Bueskytteafdeling), Randi Degn (TIK Bueskydning) og Anne Marie Laursen (Aalborg Bueskyttelaug). I herre recurve deltager Johan Weiss Hansen (Randers Bueskyttelaug).

Både herre og dame compound har gjort det flot ved de tidligere World Cups, og de efterhånden kendte ansigter er også klar ved stævnet i Berlin. På herresiden er Danmark repræsenteret ved Stephan Hansen (Nykøbing F Bueskyttelaug), Andreas Darum (TIK Bueskydning) og Martin Damsbo (TIK Bueskydning). Dameholdet består af Sarah Sønnichsen (TIK Bueskydning), Tanja Jensen (TIK Bueskydning) og australsk fødte Erika, der for første gang stiller op med efternavnet Damsbo også fra Taastrup klubben.

Berlin stævnet tjener som en del af forberedelserne til VM i Mexico i oktober måned, og derfor er sportspsykologen Jakob Freil med ved stævnet for at fortsætte det arbejde, der har været gang i på sommerens træningssamlinger. Landstræner Niels Dall, hvis primære arbejde ligger omkring dame recurve, glæder sig til at hjælpe og følge skytterne i aktion ved et stævnet, der har deltagelse af rigtig mange internationale topskytter.

Stephan Hansen og Sarah Sönnichsen, der begge topper World Cup ranglisten, har allerede kvalificeret sig til World Cup finalen i Rom 2. – 3. september. Tanja Jensen har også mere end det ene ben med i Rom, og med den form hun har vist indtil nu, bør hun sætte en tydelig streg under sin deltagelse.

En spændende uge med bueskydning er på vej – følg World Cup 4 her.