20 dage tilbage! – Buernes Dag 2022 tilmeldingsfrist

20 dage tilbage! – Buernes Dag 2022 tilmeldingsfristKategori: Generelt
Tags: ,

Der er nu 20 dage tilbage inden tilmeldingsfristen til Buernes Dag 2022 udløber.

Buernes Dag 2022 bliver afholdt søndag den 4. september 2022 fra kl. 12.00 til 15.00 på jeres baner.
Skal Jeres klub være med? 

Buernes Dag handler i sin simpelhed om at skabe synlighed i lokalområdet. Formålet med Buernes Dag er selvfølgelig at gøre flere interesserede i bueskydning og samtidig få synliggjort jeres lokale bueklub og de tilbud som foreningen rummer. Med Buernes Dag får klubben mulighed for at tilbyde prøveskydning og promovere sit tilbud i sit lokalområde på en god og landsdækkende måde, uanset om det handler om skive-, 3D-skydning eller Combat Archery.

De sidste år har Buernes dag været en dag med en masse gæster rundt om i de deltagende bueklubber. I 2021 slog vi rekord med 22 deltagende klubber og omkring 800 besøgende. På landsplan besøgte 28% af de besøgende på buernes dag klubben efterfølgende og 19% af de besøgende var medlem 3 måneder efter. Den succes vil vi selvfølgelig gerne følge op på igen i 2022.

Buernes Dag er en god mulighed for at gøre opmærksom på jeres bueklub i lokalområdet og få mulighed for at tiltrække nye medlemmer.
Buernes Dag kan bruges som redskab til at få flere interesseret ned i klubben og potentielt blive medlemmer. Samtidig kan Buernes Dag bruges som et klub arrangement, hvor man styrker fællesskabet i klubben, f.eks. ved at lave noget bueskydning for klubbens medlemmer efterfølgende og fællesspisning. På den måde får man også en masse hjælpere på dagen.

Ønsker I at deltage i dette års Buernes Dag skal i give besked til udviklingskonsulent Astrid Carstensen senest den 9. juni 2022.

Invitationen kan hentes her.

Download (PDF, 138KB)