Storsamling rykker til Fredericia

Storsamling rykker til Fredericia



Kategori: Bredde, Generelt

Storsamling for skiveskytter rykker til Fredericia og bliver til en rigtig STOR storsamling. Både øst- og vestskytter er inviteret 

Når storsamling for skiveskytter bliver afviklet i weekenden 11-12. maj 2019, er det på ny adresse og under helt andre rammer end storsamlinger har været afviklet under i mange år.

Samlingen afvikles i samarbejde med Fredericia Bueskytteklub, på klubbens bane ved Fredericia Idrætscenter. Idrætscenteret danner dermed rammen for ophold, imens klubbens bane lægger faciliteter til træningen. De seneste mange år er storsamlinger afviklet i Køge eller Holtebro, men denne samling afvikles centralt i landet.

Samlingen skal nemlig huse alle skytter tilknyttet storsamling. Både skytter fra øst og vest er inviteret til Fredericia, hvor lokalklubben og storsamlingstrænerne står klar til at afvikle en samling under temaet stævneforberedelse.

Dermed kan vi se frem til en storsamling med godt 50 unge skytter, en volumen som er noget større end skytterne ellers oplever. Der er allerede sendt tilmeldingsmail ud til skytterne, som skal melde retur til Svante Jensen med svar om deltagelse.

Trænere på denne storsamling er:
Svante Jensen
Christian Brynning
Rasmus Brynning