Åben for tilmelding til DIF Træner 1 og 2

Åben for tilmelding til DIF Træner 1 og 2Kategori: Generelt, Kursus

DIF har nu åbnet for tilmeldingen til både DIF træner 1 og 2 som afvikles i foråret 2021. 

DIF TRÆNER 1

Start den gode trænerudvikling her. DIF Træner 1-uddannelsen giver trænerne en generel introduktion til at fungere som træner i en idrætsforening. Med uddannelsen får trænerne basale redskaber og forståelse for den idrætsverden, de er en del af. Uddannelse kommer både omkring fysisk træning, trænerrollen, idræt for børn og unge samt idrætsskader.

DIF træner 1 er en del af Bueskydning Danmarks grundtræneruddannelse og vi opfordrer alle trænere til at deltage i kurset, da kurset omhandler emner som ikke er en del af Bueskydning Danmarks egen træneruddannelses materiale og kurser. Det er relevant for dit virke som træner i bueskydning.

Aarhus – Søndag den 18. april 2021
Brøndby – Søndag den 25. april 2021

Kurset er en blanding af tilstedeværelseskurser og e-læring. Hvis det grundet corona-restriktioner ikke er muligt at gennemføre kurset fysisk, afvikles det som online kursus.

DIF TRÆNER 2

DIF Træner 2-uddannelsen gør deltagerne i stand til at fungere som trænere med ansvaret for årsplanlægningen. De får viden og redskaber til at arbejde med deres rolle som trænere og træningsplanlæggere. De får en større forståelse for de mange faktorer, der indvirker på træning og præstation – fra konditionstræning, ernæring og skadeforebyggelse til de mentale aspekter.

DIF træner 2 er en del af Bueskydning Danmarks kandidattræneruddannelse og vi opfordrer alle trænere på dette niveau til at deltage i kurset, da kurset omhandler emner som ikke er en del af Bueskydning Danmarks egen træneruddannelses materiale og kurser. Det er relevant for dit virke som træner i bueskydning.

Brøndby – 1. weekend den 8.-9. maj 2021
Brøndby – 2. weekend den 12.-13. juni 2021

Kurset er en blanding af tilstedeværelseskurser og e-læring.


??SIDSTE TILMELDING 24. MARTS 2021??

 

SÅDAN GØR DU

Er du interesseret i at deltage i en eller begge træneruddannelser? Så kontakt Bueskydning Danmark her, som godkender og koordinerer din tilmelding.

Find mere information og hent indbydelse i PDF her.

Download (PDF, 168KB)