Åben for tilmeldingen til ATK BUE 2.0

Åben for tilmeldingen til ATK BUE 2.0Kategori: Bredde, Generelt, Kursus, Ungdom
Tags: , , ,

Alle som er medlem i en af Bueskydning Danmarks medlemsforeninger har nu mulighed for at tilmelde sig heldagskurserne ATK BUE 2.0.

Bueskydning Danmarks uddannelse i ATK BUE 2.0 retter sig mod alle trænere og ledere som ønsker værktøjer, indsigt og forståelse for træning af bueskytter ud fra principperne i aldersrelateret træningskoncept i bueskydning.

Kurset giver vejledning i Aldersrelateret træningskoncept for bueskydning, med udgangspunkt i ATK BUE 2.0 bogen. Kurset vil have fokus på det mentale, fysiske og tekniske aspekt i skyttes udvikling i de tre perioder:

  • Før puberteten
  • Under puberteten
  • Efter puberteten

Inklusiv i kurset er e-bogen ATK BUE 2.0, som du får elektronisk adgang til så snart den er udgivet.

Aarhus – Lørdag d. 24. oktober, kl. 10-18. Adresse: Torsøvej 8, 8245 Risskov.

Brøndby – Søndag d. 25. oktober, kl. 10-18: Adresse: Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Kurserne arrangeres 2 steder i Danmark, med samme indhold.

Du finder indbydelsen til kurserne her. 

Tilmelding:

Du tilmelder dig dette kursus på DIF’s e-lærings platform www.ie.dif.dk. Du finder kurset i webshoppen under bueskydning. Betalingen sker ved tilmelding.

ATK BUE 2.0 Bogen 

ATK BUE 2.0 er en grundbog, der fører læseren igennem de væsentligste fagområder inden for aldersrelateret træning inden for bueskydning med udgangspunkt i børns udvikling og behov før, under og efter puberteten. Bogen giver træningsanbefalinger på baggrund af den nyeste viden om børn og unges biologiske og mentale udvikling fra barn til voksen. ATK BUE 2.0 er en opdatering af bogen ATK BUE fra 2014, de store ændringer forekommer i kapitlerne omkring talentudvikling og bue-teknisk udvikling samt mindre ændringer til kapitlerne omkring fysisk træning og mental træning.

Kapiteloversigt:

  1. Talentudvikling
  2. Teknisk udvikling i de forskellige perioder
  3. Teknisk udvikling
  4. Sportspsykologi
  5. Fysisk træning
  6. Ernæring
  7. Træning i praksis

Salg af bogen
ATK BUE 2.0 vil udkomme i et E-bogs format, og prisen er kr. 100,- pr. e-bog. Denne pris er gældende for medlemmer i en Bueskydning Danmark medlemsforening. Bogen kan købes af foreninger og personer som ikke er medlem af en Bueskydning Danmark medlemsforening. Her er prisen kr. 600,- pr. e-bog.

Det er også muligt at bestille bogen i tryk-format, hvis man ønsker dette. Prisen vil være kr. 600,- pr. bog, plus porto, for medlemmer i en Bueskydning Danmark medlemsforening. Prisen for personer som ikke er medlem af en Bueskydning Danmark medlemsforening, vil være kr. 1.000, – plus porto. De fysiske bøger vil blive trykt efter bestillingen og når der er flere bestillinger, der kan derfor forekomme ventetid på modtagelsen af de fysiske bøger.

Det er ikke muligt at bestille bogen endnu, hverken i e-bogs format eller fysisk. Der vil komme mere information om bestillingen når vi åbner for dette. Bestillingen vil foregå på DIF’s e-læringsplatform, husk derfor som klub at give tilladelse til at Bueskydning Danmark må overføre medlemmernes e-mailadresse fra vores medlemssystem til DIF’s e-læringsplatform, så I kan få adgang til medlemsrabatterne i forbindelse med ATK BUE 2.0 (se mail fra 27. august som blev sendt ud til alle klubber).