AFSLØRING – Buernes Dag 2021

AFSLØRING – Buernes Dag 2021Kategori: Bredde, Generelt, Ungdom
Tags: ,

Vi kan nu med stor glæde afslører designet på dette års Buernes Dag materiale. 

Download (PDF, 2.52MB)

Vi har valgt at bruge den flotte Magna figur som er lavet af Maja Jager i forbindelse med hendes deltagelse til OL i Tokyo i år. Buernes Dag falder ca. en måned efter bueskydnings konkurrencerne til OL. Vi håber at dette design kan skabe genkendelse hos de mange mennesker som vil følge med i OL til sommer og derved kan tiltrække en masse mennesker til dette års Buernes Dag.

Skal Jeres klub være med? 

Buernes Dag afvikles søndag den 5. september 2021 fra kl. 12.00 til 15.00 på jeres baner.

Formålet med Buernes Dag er at gøre flere interesserede i bueskydning og samtidig få synliggjort jeres lokale bueklub og de tilbud som foreningen rummer. Dette års Buernes Dag ligger i en periode hvor der muligvis stadig vil være restriktioner pga. COVID-19 virussen. Bueskydning er en sportsgren der kan udøves udendørs med god afstand og uden kropskontakt og Buernes Dag er en god mulighed for at gøre opmærksom på dette, samt vise jeres bueklub frem i lokalområdet og få mulighed for at tiltrække nye medlemmer.

Tilmelding til Buernes Dag ser ved at kontakte udviklingskonsulent Astrid Carstensen. I finder hendes kontakt oplysninger her. Ved tilmelding bedes I oplyse, hvor mange postkort og plakater (A2 og A3), I regner med at få brug for. Dette gøres senest 6. juni 2021.

Find den fulde klubinvitation til Buernes Dag 2021 her. 

I 2020 slog vi rekord med 20 deltagende klubber og godt 700 besøgende.

Jeg håber vi kan slå de tal i år! Vil I hjælpe mig med at gøre det til den største Bueres Dag nogensinde?