Allan Grønkjær stopper som sportschef i Bueskydning Danmark

Allan Grønkjær stopper som sportschef i Bueskydning DanmarkKategori: Elite, Generelt, Info omkring landsholdet, Presse

37-årige Allan Grønkjær stopper som sportschef i Bueskydning Danmark per 31. oktober.

Allan Grønkjær har takket ja til et andet lederjob i sportens verden.

”Jeg forlader på ingen måde sportschef-rollen i Bueskydning Danmark, fordi jeg er utilfreds. Det har været en spændende tid, og i samarbejde med bestyrelsen, dygtige trænere samt diverse konsulenter og eksperter i Team Danmark er det lykkedes at opbygge et stærkt landsholds-setup. Jeg er stolt over, at Danmark evner at sigte efter medaljer, hver eneste gang der konkurreres til store stævner eller mesterskaber,” siger Allan Grønkjær, som oprindelig er uddannet cand.mag. i historie med speciale i idrætshistorie.

Allan Grønkjær udnævntes som administrator af Bueskydning Danmarks elitearbejde og landsholdene i 2009, og han fik sportschef-kasketten i 2010. Siden da er det blevet til over 100 rød-hvide medaljer i internationalt regi på ungdoms- og seniorfronten.

”Med kun lidt over 3.000 aktive bueskytter er Danmark et ret lille bueskydnings-land. Dette gør kun vores bedste resultater endnu større. Tak for samarbejdet og fremadrettet held og lykke til bueskytterne omkring landsholdene. Jeg vil følge med fra sidelinjen,” siger Allan Grønkjær.

Formand for Bueskydning Danmark, Rolf Lind, griner med det ene og græder med det andet øje.

”Jeg under Allan alt det bedste. Jeg er sikker på, at Allan også bliver en succes i det nye job. Allans indsats i Bueskydning Danmark har været fremragende. Selvfølgelig gør vi os kontinuerligt tanker om det talent og elite-setup, der er gældende i Bueskydning Danmark. Nu forbeholder vi os retten til at tænke os grundigt om i den relativt stille vintersæson, inden der vil foreligge en ny plan. Team Danmark er også en helt essentiel samarbejdspartner i denne sammenhæng,” siger Rolf Lind, der i netop ovenstående kontekst har sikret sig, at han ved behov året ud kan trække på den snart tidligere sportschefs faglige ballast.

For yderligere kommentarer kontakt venligst:
Sportschef i Bueskydning Danmark, Allan Grønkjær 41 81 31 71
Formand for Bueskydning Danmark, Rolf Lind 40 52 55 92