ATK kurser coming up!

ATK kurser coming up!Kategori: Generelt

Onsdag den 5. marts og torsdag den 6. marts afvikler Bueskydning Danmark ATK kurser med fokus på de generelle retningslinjer for aldersrelateret træning for bueskytter, beskrevet i ATK BUE.

40 trænere og ledere har tilmeldt sig kurserne, som afvikles i Brøndby og Fredericia. Kurset som var planlagt til afvikling i Århus, er udskudt til afvikling senere i foråret. Har du ikke haft mulighed for at deltage på de 2 kurser i denne uge, får du altså chancen igen i Århus.

Undervisere på kursene vil være:

Udviklingskonsulent Kenn Romme:
ATK implementering i klubben & Bueskydning Danmarks træneruddannelse

Sportschef Allan Grønkjær:
Redaktør for ATK BUE & Bueskydning Danmarks talenttrappe

DIF instruktør Mads Wied:
Aldersrelateret træning for bueskytter

Instruktør Mads Wied har en lang idrætslig baggrund bag sig, og er uddannet cand. mag samf/psyk. Han fungerer pt. som underviser og udvikler på Danmarks Idrætsforbunds træneruddannelse og har beskæftiget sig med ATK i både Team Danmark og DIF regi. Mads trækker på disse kurser tråde fra ATK BUE til den generelle viden om ATK, og guider os igennem retningslinjerne for koncepterne for ATK med afsæt i vores eget materiale, ATK BUE.

Husk at holde øje med Bueskydning Danmarks kursusplan, hvor alle aktuelle kurser under Bueskydning Danmark ligger i udbud.