August-udgaven af Bueskydning er online

August-udgaven af Bueskydning er onlineKategori: Bladet

Der er et nyt nummer af Bueskydning online på dit foretrukne device.

I denne udgave af magasinet varmer vi op til det forestående europamesterskab i Polen. Danmark har to guldmedaljer at forsvare – om de danske skytter kan gentage succesen fra sidste EM i 2016, finder vi ud af fra den 28. august til den 1. september.

Og apropos EM, du kan også læse et stort portræt af den blot 14-årige Tore Lindboe Bjarnason, der tidligere på året vandt EM-sølv i kadetklassen. Hans motto er hentet frit efter Astrid Lindgrens populære Pippi Langstrømpe: ”Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert.”

Vi skal også et smut forbi Aabenraa, hvor en række naboklubber over sommeren er gået sammen og skudt en række uformelle aftenstævner. Det var hjulpet rigtig godt på netværket i området, og det hele er blevet kørt ned med grillpølser og godt humør.

Endelig giver denne udgave af magasinet dig også topskytternes gode råd til at skyde i varmt vejr, og du kan blive klogere på, hvordan du både bliver en bedre bueskytte og træner.

Bladet er optimeret til din skærm, så uanset om du foretrækker at læse Bueskydning på din PC, din tablet eller måske din smartphone, mens du sidder i klubhuset, kan læse det online her.