BREAKING NEWS: Ny træner med ansvar for Herre Recurve landsholdet

BREAKING NEWS: Ny træner med ansvar for Herre Recurve landsholdetKategori: Generelt

Bjarne Laursen ansættes pr. 9. september 2019 som ansvarshavende træner for Bueskydning Danmarks senior Herre Recurve skytter. 

Bueskydning Danmark har valgt at ansætte nuværende Ungdomslandstræner Bjarne Laursen i en ny projektstilling med ansvar for senior Herre Recurve. Ansættelsen sker pr. dags dato, og vil løbe til sommeren 2020 med World Cup 3 i Berlin som sidste milepæl.

Bjarne fortsætter sit virke som Ungdomslandstræner, og projektet omkring Herre Recurve har ingen indvirkning på opgaven som ungdomslandtræner.

Da ansættelsen af Bjarne som ansvarshavende træner for Herre Recurve anses som et projekt, er der samtidig udarbejdet en projektbeskrivelse for senior Herre Recurve for den kommende sæson. Den kan læses her: Projektbeskrivelse Herre Recurve 2019/2020

Sports- og udviklingschef Kenn Romme udtaler: “Vi glæder os rigtig meget til at få Bjarne i gang med dette projekt. Det er vigtigt for hele organisationen, at vi får skabt nogle rammer for Herre Recurve, som er gennemskuelige og udviklende. Det er nu muliggjort med ansættelsen af Bjarne, og jeg er sikker på at han er den helt rigtige til at give projektet alle de rigtige forudsætninger.

Det giver samtidig rigtig god mening, at vi engagere en træner som vi allerede arbejder tæt sammen med. Vi kender Bjarne, og han kender os. Det gør altså, at vi meget nemmere kan tage fat med det samme og gå lige til sagen.

Bjarnes første opgave, bliver kvalifikationsskydning for Herre Recurve den 14-15. september 2019 i Brøndby.

Bjarne Laursen; Ungdomslandstræner- og ny ansvarshavende træner for senior Herre Recurve