Buernes Dag 2023 – SÆT KRYDS I KALENDEREN!

Buernes Dag 2023 – SÆT KRYDS I KALENDEREN!Kategori: Bredde, Generelt
Tags: ,

Sæt kryds i kalenderen allerede nu! 

Buernes Dag 2023 bliver afholdt søndag den 3. september 2023 fra kl. 12.00 til 15.00 på jeres baner. 

Buernes Dag handler i sin simpelhed om at skabe synlighed i lokalområdet. Formålet med Buernes Dag er selvfølgelig at gøre flere interesserede i bueskydning og samtidig få synliggjort jeres lokale bueklub og de tilbud som foreningen rummer. Med Buernes Dag får klubben mulighed for at tilbyde prøveskydning og promovere sit tilbud i sit lokalområde på en god og landsdækkende måde, uanset om det handler om skive-, 3D- feltskydning eller Combat Archery.

De sidste år har Buernes dag været en dag med en masse gæster rundt om i de deltagende bueklubber. I 2022 slog vi rekord med 23 deltagende klubber og omkring 950 besøgende. Den succes vil vi selvfølgelig gerne følge op på igen i 2023.

Et par kommentarer fra nogle af arrangørerne I 2021

” Dagen forløb superfint. God tidsspredning af de besøgende. Mange gode snakke om bueskydning og stor interesse for at blive medlem af klubben.”

” Det var en super dag, alle børnene gik glade her fra med en god oplevelse, de fik den information de havde brug for. Så helt samlet en god dag”

” Super god og sjov, dejligt med nye ansigter”

”En god dag, glade deltagere og hjælpere”

” Rigtig fin måde at komme ud til folk”

Tilbagemelding

I bedes melde retur om I vil være med til at gøre Buernes Dag til en stor succes. I bedes samtidig oplyse, hvor mange postkort og plakater (A2 og A3), I regner med at få brug for. Overvej ligeledes om I skulle oprette en Bueskole (begynderhold) umildbart efter, tilkendegiv det i tilmeldingen og så sparring og hjælp fra Bueskydning Danmark.  Dette gøres senest 18. juni 2023 til Bueskydning Danmark infomail. Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte Bueskydning Danmark udviklingskonsulent.

Klubinvitationen kan hentes her.