Bueskydning Danmark på snapchat

Bueskydning Danmark på snapchatKategori: Bredde, Generelt

Det nyeste skud på stammen i forhold til medie og kommunikation hos Bueskydning Danmark, er forbundets nye snapchat 

Under Hyundai Archery World Cup 2016 i Odense, oprettede Bueskydning Danmark et junior-rapporter team som dækkede World Cuppen i øjenhøjde med de unge. Snapchat og facebook blev brugt som medier, og det med stor succes.

Lørdag havde junior-rapporter teamet overtaget DR-sportens snapchat, og her fik de populæreste snaps mere end 10.000 views. Helt så mange fulgte ikke med på World cuppens engen snapchat, hvor der også blev lagt nyheder og snaps på, men det stod ret klart, at mediet er meget velegnet og brugbart til den hurtige og uforpligtende dækning af bue-events.

esa2016_bdsnapchattakeoverDet følger Bueskydning Danmark nu op på ved at oprette en snapkonto med Bueskydning Danmarks navn. Det er tanken at vi under denne snap, skal samle alle de sjove, skæve og hurtige dækninger fra stævner og bue-begivenheder rundt om i landet. Man kan altså med andre ord, overtage forbundets snapchat for en dage, weekend eller lign. og dække den bue-begivenhed som man deltager i eller arrangerer.

Først til mølle er Eat Sleep Archery 2016 i Randers som overtager Bueskydning Danmarks snapchat. Det går i luften på lørdag og bliver dækket hele vejen. Følg ESA 2016 på Bueskydning Danmarks snapchat ved at søge: bueskydningdk