Bueskydning Danmark søger udviklingskonsulent til nyt projekt!

Bueskydning Danmark søger udviklingskonsulent til nyt projekt!Kategori: Generelt

Bueskydning Danmark søger en udviklingskonsulent til vores nye projekt. Du kan gøre os endnu klogere på vores forretning, udvikle vores foreninger og tilbuddet til vores medlemmer, samt bringe os tættere sammen

Bueskydning Danmark har fået bevilget midler til et nyt udviklingsprojekt og søger nu en udviklingskonsulent til at køre projektet sikkert i mål. Du skal primært udvikle og teste nye initiativer, finde løsninger og understøtte udviklingen i vores foreninger. Vi tilbyder et meget alsidigt og selvstændigt arbejde, hvor opgaverne bliver mange og forskellige, og hvor du har høj grad af metodefrihed.

Dine vigtigste arbejdsopgaver:

  • Udvikling af nye initiativer imod øget engagement hos medlemmerne i foreningerne
  • Test og implementering af nye initiativer
  • Projektstyring og analyse af output

Det praktiske
Stillingen ønskes besat den 01.09.2023.

Din primære arbejdsplads vil være på Bueskydning Danmarks kontor i Idrættens Hus i Brøndby. Stillingen er en fuldtidsstilling, og det må forventes, at der vil være aften og weekendarbejde. Projektet har bevilling til 1½ år, og forventes afsluttet i foråret 2025. Ansættelsen er derfor tidsbegrænset og afsluttes sammen med projektets udløb.

Kort ansøgning med CV sendes til kr@bueskydningdanmark.dk senest onsdag d. 31. maj 2023. I emnefeltet skriver du ”Projektkonsulent”. Vi forventer at holde samtaler i uge 23 i Brøndby.

Stillingen er ligeledes slået op på Jobindex.dk. Se hele jobopslaget her:

Se også hele jobopslaget her: