BUESKYDNING får ny redaktør og bliver endnu mere digital

BUESKYDNING får ny redaktør og bliver endnu mere digitalKategori: Bladet
Tags: ,

Jakob Wärme Lykke er ny redaktør på medlemsbladet BUESKYDNING, som samtidig udkommer i en ny online version.

Pdf’en som du kender den fra den nuværende version af BUESKYDNING udgår. Medlemsbladet udkommer fremover i en ny version på nettet, optimeret til din skærm, uanset om du læser bladet på din computer, din smartphone i bussen eller tablet i klubhuset.

Det nye BUESKYDNING får samtidig ny redaktør. Valget er faldet på Jakob Wärme Lykke, der var pressechef ved VM i København i 2015.

”Da jeg havde sat det sidste punktum på Christiansborg Slotsplads ved VM i 2015, havde Danmark vundet VM-guld og bronze, og bueskydning havde i den grad vundet en plads i mit hjerte,” siger han.

”Jeg har prøvet kræfter med VM, men ellers kommer jeg uden for bueverdenen. Bladet Bueskydning skal være alle bueskytters blad, og jeg glæder mig helt vildt til at komme ud i alle afkroge af Bueskydning Danmark og sætte fokus på både bredden, profilerne og ildsjælene i dansk bueskydning,” siger Jakob Wärme Lykke.

Han er uddannet journalist og Cand.comm. med speciale i Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier og kommer med en solid magasinerfaring fra både DIF, Danmarks Lærerforening og Volleyball Danmark, hvor han arbejder som pressechef.

Ligger du inde med en god historie, kender du en ildsjæl, eller har du en idé, som du tænker kunne være interessant for hele Bueskydning Danmark? Send den meget gerne til: bladet@bueskydningdanmark.dk