Skole OL – Bueskydning og Combat Archery

Skole OL – Bueskydning og Combat Archery

 

Skole OL Bueskydning består af to typer af klassekonkurrencer. I kan dyste i Skiveskydning for 5. og 6. klasser og Combat Archery for 7. og 8. klasser.

Skiveskydning
Bliv udfordret på teknik, koncentration og præcision når alle landets 5. og 6. klasser skal dyste i bueskydning. Hvem bevarer roen i pressede situationer, og hvem omsætter bedst teori til praksis. Til Skole OL Bueskydning, skyder hele klassen for en samlet score og kvalifikation til Skole OL finalen i Billund i juni måned. Her kåres Danmark bedste klasse til bueskydning. Læs og se mere om Skole OL Bueskydning her.

skole-ol_mini2

Lokalstævnet
Skole OL Bueskydning afvikles hos den lokale bue-forening. Jeres besøg hos bue-foreningen indeholder et introforløb hvor eleverne bliver fortrolige med bueskydningens regler og udstyr, samt får skudt en masse pile under vejledning af foreningens Skole OL-instruktører. Lokalstævnet afsluttes med kvalifikationsskydning til Skole OL-finalen i juni måned i Billund, hvor de bedste klasser inviteres med.

Combat Archery
Bliv udfordret på puls og action når 7. og 8. klasse dyster i Combat Archery, som er bueskydnings svar på paintball. Her er samarbejde, taktik og fællesskab nøgleord når klassen sammen skal samle point i kampen om at blive den bedste for årgangen. Læs og se mere om Skole OL Combat Archery her.

Stævnedag
Skole OL Combat Archery afholdes ved at 6-8 klasser inviteres til en stævnedag i den lokale bue-forening. Her introduceres eleverne til
Combat Archery, hvorefter de kæmper i Combat Archery spillet Last Team Standing. Det er en dag med fart, hep, fællesskab og konkurrencer.

Hvornår?
Skole OL Bueskydning og Combat Archery afvikles fra august 2023 til maj 2024.
Find jeres nærmeste bueklub og tilmeld jer her.

Vil I deltage?
Forudsætningen for at deltage i Skole OL Bueskydning er, at klassen både kan deltage ved lokalstævnet (kan være over flere dage) og ved Skole OL finalen.
Har I selv en kontakt i den lokale bue-forening, er I også velkomne til at tage kontakten til bue-foreningen direkte, og forespørge på deltagelse i Skole OL.

For tilmelding til Skole OL Bueskydning skal klassen oprettes på skoleol.dk

Læs mere omkring Skole OL – Bueskydning på Skole OL’s hjemme side – tryk her. 

Har du flere spørgsmål, kan du kontakte Bueskydning Danmarks udviklingskonsulent