Bueskydning i Skole OL

Bueskydning i Skole OL

 

Skole OL Bueskydning er en klassekonkurrence, og er en del af Skole OL for alle 5. og 6. klasser.

Bliv udfordret på teknik, koncentration og præcision når alle landets 5. og 6. klasser skal dyste i bueskydning. Hvem bevarer roen i pressede situationer, og hvem omsætter bedst teori til praksis. Til Skole OL Bueskydning, skyder hele klassen for en samlet score og kvalifikation til Skole OL finalen i Billund i juni måned. Her kåres Danmark bedste klasse til bueskydning.

skole-ol_mini2

Lokalstævnet
Skole OL Bueskydning afvikles hos den lokale bue-forening. Jeres besøg hos bue-foreningen indeholder et introforløb hvor eleverne bliver fortrolige med bueskydningens regler og udstyr, samt får skudt en masse pile under vejledning af foreningens Skole OL-instruktører. Lokalstævnet afsluttes med kvalifikationsskydning til Skole OL-finalen i juni måned i Billund, hvor de bedste klasser inviteres med.

Hvornår?
Skole OL Bueskydning afvikles i fra marts til maj 2022.

Vil I deltage?
Forudsætningen for at deltage i Skole OL Bueskydning er, at klassen både kan deltage ved lokalstævnet (kan være over flere dage) og ved Skole OL finalen. Har I selv en kontakt i den lokale bue-forening, er I også velkomne til at tage kontakten til bue-foreningen direkte, og forespørge påskole-ol_mini1 deltagelse i Skole OL.

For tilmelding til Skole OL Bueskydning skal klassen oprettes på skoleol.dk

Læs mere omkring Skole OL – Bueskydning på Skole OL’s hjemme side – tryk her. 

Har du flere spørgsmål, kan du kontakte Bueskydning Danmarks udviklingskonsulent