Bueskydning til DM ugen 2023

Bueskydning til DM ugen 2023Kategori: DM, Generelt

Følger du lidt med på de sociale medier, er du i denne uge måske stødt på nyheden om at bueskydning i 2023 bliver en del af DM ugen i Aalborg 

Danmarks Idrætsforbund søsatte i 2022 et stor projekt. Ambitionen var at samle så mange idrætsgrene som muligt, og afvikle Danske Mesterskaber under samme tag, i løbet af en enkelt uge. Missionen lykkedes, og DM ugen 2022 i Aalborg blev en stor succes med mange tusinde tilskuere og live TV- og radio transmissioner fra rigtig mange sportsgrene.

I 2023 udbygges festen, og det sker blandt andet med BUESKYDNING på programmet. Bueskydning Danmark har skrevet under på en aftale med DIF, og afvikler Hold DM under rammerne for DM ugen 2023. Aalborg Bueskyttelaug bliver lokal arrangør for Hold DM, og finalerne bliver afviklet på klubbens baner lørdag den 24. juni 2023. På honnørkajen i Aalborg, bliver der etableret en TV-bane, hvor finalerne i Recurve og Compound rykkes ud til tv seerne i de danske stuer.

Regler og rammer for kvalifikation frem til, og afvikling af Hold DM finalerne, vil blive sendt til Bueskydning Danmarks medlemsforeninger i løbet af februar måned.

I tirsdags gik DM ugen i luften med fokus rettet imod afvikling i uge 25. Fremadrettet vil både DM ugens, og Bueskydning Danmarks sociale medieplatforme og hjemmesider varme op til denne store begivenhed, som sammenlignes med et Dansk OL. Den stemning var der i hvert fald ved afviklingen i 2022, og der er ingen grund til at tro på endnu mere fest i 2023.

Se videoen neden for, og kom allerede nu i stemning frem imod DM ugen 2023!

Læs også:
Nyhed på dif.dk: DM ugen vender tilbage med nye sportsgrene!
Nyhed på DM ugen facebook: Så er DM ugens sportsgrene klar!
Nyhed på Bueskydning Danmarks facebook: Bueskydning bliver del af DM ugen 2023!

Video: DM ugen 2022 opsamling, produceret af Danmarks Idrætsforbund