Danmark har verdens bedste!

Danmark har verdens bedste!Kategori: Generelt

På trods af, at det Danske Herre Compound Hold ikke blev verdensmestre ved VM i Berlin, er de officielt nu verdens bedste hold. Den nye verdensrangliste placerer holdet på en suveræn 1. plads. Læs mere her…

World Archery har netop opdateret verdensranglisterne efter det nu afviklede VM 2023 i Skiveskydning, og her skal man kigge helt i toppen af listen for at finde det Danske Herre Compound hold, som lige nu altså rangerer som Nr. 1 i verden. Holdet ligger foran VM-Bronze vindere Holland som indtager 2. pladsen, imens Indien er rykket ned på 3. pladsen.

Verdensranglisten dannes ud fra holdets 4 bedste internationale præstationer i løbet af sæson 2022 og 2023, og her har Danmarks Herre Compound Hold altså både hentet World Cup guld samt nu VM sølv. Holdet har bestået af 5 skytter, som tæller:

Individuelle placeringer
De individuelle lister er selvfølgelig også blevet opdateret, og her er det blandt andet lidt interessant at den regerende Olympiske og nyligt udnævnte verdensmester i Herre Recurve, Mete Gazoz, findes nede på en 6. plads ligesom Verdensmester i Dame Recurve, Maria Horackova end ikke er i top 10.

Du kan dykke meget mere ned i verdensranglisterne her: World Archery World ranking lists

VM 2023: Danmarks Herre Compound Hold

VM 2023: Danmarks Herre Compound Hold