DIF og DGI’s foreningspulje åbner for ansøgninger d. 1. februar

DIF og DGI’s foreningspulje åbner for ansøgninger d. 1. februarKategori: Bredde, Generelt

Den 1. februar åbnes der igen for ansøgninger til DIF og DGI’s foreningspulje og i år er der flere penge i puljen end nogensinde tidligere.

Siden DIF og DGI’s foreningspulje blev etableret i 2018 er der uddelt over en kvart milliard kroner til foreninger i hele landet. Nærmere bestemt har  265 millioner kroner været med til at indfri drømme, visioner og søsætte nye initiativer i klubber og foreninger landet over.
I år er puljen på hele 50 millioner kroner og åbner for ansøgninger den 1. februar. Alle foreninger kan søge. Det er nemt, hurtigt og ikke mindst relativt ubureaukratisk, fordi tanken med puljen er, at midlerne skal ud til de mange frivillige kræfter, der kan bruge pengene på at realisere de projekter, drømme eller mål, der ikke tidligere har være penge til.

Der kan fx. søges støtte til:

  • Tiltag, der medvirker til at fastholde eller få flere eller nye medlemmer.
  • Nye materialer som bolde, tøj, redskaber, net, cykler og meget andet.
  • Nye initiativer i foreningen.
  • Sociale arrangementer i foreningsregi – fx. for de frivillige.

Læs her hvad 50 andre foreninger har søgt støtte til de seneste to år. Og bliv klogere på, hvordan Helsingør Bordtennis Klub fik vendt medlemsflugten med støtte fra puljen, og hvordan Samsø Idræt og Kultur har skabt et fællesskab på to hjul på øen på baggrund af initiativer skabt med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje:

På www.dif.dk/stoette kan I læse mere om, hvad I kan søge om, og hvordan I søger. Her kan I også se, hvilke foreninger der har fået støtte i foreningspuljens fem første leveår.