Dommerlisterne til OL og para OL er offentliggjort – én dansker er med på listen!

Dommerlisterne til OL og para OL er offentliggjort – én dansker er med på listen!Kategori: Diverse stævner, Generelt, Presse

I går, tirsdag den 17. oktober, offentliggjort World Archery dommerne til OL og Para OL. På listen over dommerne til Para OL gemte, der sig én dansker på listen. Det er nemlig Bjarne Strandby, som har fået æren af at skulle dømme ved de paralympiske Lege i Paris 2024.

Hver liste består af 14 dommere og fire suppleanter.

Indranil Datta bliver formand, mens Guillermina Garcia fungerer som stedfortræder for bueskydningskonkurrencerne ved de olympiske lege den 25. juli-4. august næste år. Alex Vecchio er skydedirektør.
Datta, Garcia, Vecchio og Hannah Brown skal dømme ved deres andet OL i træk. Brown var formand i Tokyo 2020. Fire medlemmer af holdet – Andrea Aguilar, Aslihan Unsal, Martino Miani og Shahrzad Allahyari – dømte ved de sidste Paralympiske Lege.

Holdet af dommere de paralympiske bueskydningskonkurrencer i Paris den 28. august-8. september vil blive ledet af Kathy Lipscomb med David Catalan som stedfortrædende rolle samt Robert Potts som direktør for skydningen.

Wang Lian og Ahmed Koura dømte også ved de sidste Paralympiske Lege, mens Catalan og Karen Pan dømte ved OL i Tokyo.

 

Olympiske Lege 2024

 

Paralympiske Lege 2024

 

Stort tillykke med udtagelsen, Bjarne Strandby!