Drømmer du om at opleve Bueskydning live ved OL2024?

Drømmer du om at opleve Bueskydning live ved OL2024?Kategori: Generelt

I dag er åbnet der for salg af de såkaldte hospitality-billetter til OL 2024 i Paris – læs mere om det her

KØB OL-BILLETTER LIGE NU
I slutningen af januar lanceres det globale salg af de såkaldte hospitality billetter til OL 2024 i Paris, men fra i dag åbner et særligt ’pre sale’ af disse billetter i Danmark. Så hvis du vil være sikker på at opleve Bueskydning, når sommer-OL for første gang i 12 vender tilbage til Europa, så er muligheden der nu.

En hospitality-billet indebærer, at man køber en pakke, som ud over billetten også består af fx mad og drikke enten på stadion/venue eller i en olympisk zone i Paris. Det er finske Elämys Group, der er blevet udvalgt som officiel operatør af hospitality-billetter i Danmark, og man kan bestille op til 10 billetter til en enkelt session.

Læs meget mere og bestil billetter her: https://elamysgroup.com/paris2024hospitality/den/

Kort om billetter til OL i Paris:

  • Billetsalget kører i to spor. ’Tickets only’ og ‘hospitality-billetter’
  • Hvis man er interesseret I tickets only (kun billetter), så skal man seneste den 31. januar 2023 skrive sig op for at deltage i en lodtrækning om at få lov til at købe billetter. Man skriver sig op her https://tickets.paris2024.org/en/
  • Hospitality-billetterne er dyrere og varierer i pris afhængig af blandt andet serviceniveauet i hospitality-delen. Til gengæld er man sikret en billet, hvis man køber her og nu.
  • Den globale lancering af hospitality-billetterne sker i slutningen af denne måned. Her kan der forventes at komme ’run’ på hospitality-billetterne hos de forskellige operatører. Det kan forringe chancen for at kunne købe en billet markant.
  • Man køber billetter til en session. Det kan være til atletik på en specifik dato om aftenen eller til det indledende gruppespil i håndbold en specifik dato. Man kan ikke være sikker på dansk deltagelse, da ingen danske atletikudøvere eller håndboldhold er kvalificerede endnu, og lodtrækningen ikke er foretaget.
  • Elämy Group udbyder hospitality-billetter til langt størstedelen af idrætsgrenene og sessionerne, men ikke alle sammen. Der kommer løbende nye sessioner til i deres billetportal.
  • Hverken DIF, Team Danmark eller idrætsforbundene er denne gang involveret i salg af billetter. Det sker denne gang fra centralt hold. Så eventuelle spørgsmål skal rettes direkte til Elämys Group (hospitality-billetter) eller Paris 2024 (tickets only). Rigtig mange svar fremgår af deres respektive hjemmesider.

Bueskydning Danmark yder ikke support til køb af billetter til OL 2024, men vi håber at se mange kendte ansigter i Paris til næste år.

Læs også opslag fra DIF på deres facebook site “Danmark til OL

Danmarks Dame Recurve hold ved European Cup 2022