Efterårets kurser og seminarer for buetrænere

Efterårets kurser og seminarer for buetrænereKategori: Generelt, Kursus

Her kommer et hurtigt overblik over kurser og seminarer for trænere, som bliver afviklet i løbet af efteråret

1-2-Træner Bueskydning
Bueskydning Danmarks trænerkurser for dig som skal starte din træneruddannelse. Kurset giver dig basal intro til træning af skytter og en grundlæggende vide om udstyret i bueskydning. Kurset er tilrettelagt til ung-trænere, hjælpetrænere eller forældre som ønsker grundlæggende viden omkring træning i bueskydning.
14. oktober 2017 i Sorø
22. oktober 2017 i Aabenraa
Pris: kr. 600,-

Spotkursus – Teknisk træning
Teknik i idrætten handler om, hvor effektivt en udøver er i stand til at udføre en given bevægelse. Jo bedre teknik, jo bedre er en udøver i stand til at udnytte sin taktiske og fysiske kapacitet til at præstere i en given disciplin. Ved at øge din viden om tekniktræning, læring af bevægelser og bevægelsesmønstre er tanken, dels at ruste dig til hurtigere at nærme dig dine udøveres fulde idrætslige potentiale, dels at lette kommunikationen mellem dig og dine udøvere i forbindelse med tekniktræning.

Kurset kan give dig den fornødne viden til at kvalificere den tekniske træning, men det er kun igennem langvarigt og systematisk arbejde på skydelinjen, at du kan omsætte denne viden til resultater for dine udøvere.
november 2017 i Lyngby (nærmere dato følger)
Pris: kr. 350,-

Trænerseminar med coach Kim Hyung Tak
Aalborg Bueskyttelaug har igen i år mulighed for at byde verdens bedste recurvetræner velkommen til Danmark og Aalborg, og inviterer i denne sammenhæng til trænerseminar for alle interesserede trænere.

Bueskydning Danmarks træneruddannelse er baseret på teorier og viden fra Kim Hyung Tak, så der er rigtig god grund til at udnytte muligheden, og blive klædt på de daglige udfordringer med træning af skytter.
15. oktober 2017 i Aalborg (se nedenstående invitation – findes ikke under kursusplanen)
Pris: kr. 500,-

Du finder alle kurserne under Bueskydning Danmarks kursusplan