Talentcenter SYD

Talentcenter SYD

Holstebro Talentcenter

Broby Talentcenter

Broby talentcenter ligger i forbindelse med Broby bueskytteklub og har været taltcenter siden 2018.

Hvad kan Broby Talentcenter tilbyde?

På Broby talentcenter kan vi tilbyde fokuseret træning, hvor du kommer til at udvikle dig skydeteknisk, mentalt, fysisk og personligt. Vi vægter det højt at alle føler de får noget at arbejde med og at man altid kan få hjælp, lige meget hvad problemstillingen er. Vi har stor erfaring inden for udvikling af stævnerkompetancerne, samt hvordan man får styr på sin grundteknik. Som bueskytte, er det vigtigt at man ikke arbejder imod sin bue og der er derfor også undervisning fokuseret på opsætning af buer. Broby talentcenter har national og international skytte Patrick Schou Laursen som træner. Han har compound som sin store spidskompetence, men har derudover også en stor indsigt og stor kompetence indenfor recurve. Patrick er kendt for at være utrolig dygtig og for at kunne sine ting til fingerspidserne. Han er ofte at finde ved diverse stævner.

Træningen på Broby Talentcenter

Der er 40 træninger på et år og de er fordelt ud på tirsdage kl. 18-21. Derudover vil der være 4 lørdags træningssessioner på 8 timer. Træningsdatoerne bliver oplyst for et år ad gangen og bliver oplyst på mail. Eventuelle ændringer bliver også fremsendt pr. mail.
Der er fælles opvarmning, teknisk træning, løbetræning, point træning og styrketræning til sidst.
Der vil i træningsprogrammet blive taget højde for stævner og vejr. Vi har fokus på godt sammenhold og holdånd til træning og stævner. Vi udvikler skytterne og forbereder dem i forhold til de nationale og internationale stævner/rejser der kommer i løbet af året.

Træner


...
Patrick Schou Laursen
Compound og recurve træner

Jeg er 31 år gammel, bor i Årslev på en lille gård sammen med min kone Lena. Jeg har skudt med bue siden 1998. Jeg startede på ungdomslandsholdet i 2002, og har siden da altid konkurreret nationalt og internationalt. Jeg har bl.a. vundet Worldcup stage, EM og VM. Jeg har i rigtig mange år hjulpet andre skytter hvor jeg kunne og sprang ud som træner i juni 2018. Jeg synes det er utrolig spændende og jeg søger hele tiden udviklingen som træner. Jeg har senest også været med som compound træner på ungdomslandsholdet i 2018 under EM i Grækenland.

Billeder fra træningen


Teknisk træning

Der benyttes videoanalyse til forbedring af teknikken.

Top fasiliteter

Broby har både indendørs og udendørs fasiliterter.

Fysisk træning

Du skal forvente at lave fysisk træning på talenttræningerne.