Fast hold medlemmer Tips til god livestreaming

Fast hold medlemmer Tips til god livestreamingKategori: Generelt

I sidste uge afholdte Idrættens Medieudvalg webinar om strategisk og praktisk livestream, der er blevet et vigtigt greb i kampen om at holde kontakten til medlemmerne. Webinaret og en quickguide er nu tilgængelig for alle.

Når man ikke længere kan få medlemmerne i hallen, må man tænke ud af boksen. Coronaens indtog gjorde hurtigt livestreaming mere populært end nogensinde før i sportens verden. Idrættens Medieudvalg tilbød derfor en hjælpende hånd til forbund og foreninger, der gerne vil fastholde kontakten til sine medlemmer via livestream.

Webinaret er både for nybegyndere og øvede livestreamers, som kunne ønske sig ny viden og konkrete råd til det at livestreame. Man lærer bl.a.:

  • At vurdere, hvornår en aktivitet egner sig til live-streaming
  • At producere gode billeder og god lyd – det kan deltagerne også tage med sig, når der skal laves produktioner, der ikke skal live-streames
  • At vurdere hvilke steder og lokaler, der egner sig til en live-streaming, og hvordan man bedst dækker aktiviteten på lokationen med sin live-streaming
  • At vurdere hvilke platforme, der egner sig bedst til din live-streaming
  • At få indblik i større set-ups med flere kameraer mv.

Spred ordet
Tip relevante frivillige i jeres klub om webinaret, der blev optaget og nu er tilgængeligt for alle. Det samme gælder en udarbejdet quickguide.

 

SE WEBINARET HER