Flotte danske præstationer ved Indoor World Serie i Luxembourg

Flotte danske præstationer ved Indoor World Serie i LuxembourgKategori: Generelt

Der var flere danske skytter på medalje skamlen under Indoor World Serie, stage 2, stævnet i Luxembourg i denne weekend 

Inde sæsonen er for alvor i gang, og de danske skytter holder sig bestemt ikke tilbage når det kommer til gode præstationer. Som sædvanlig var vores Compound Herrer helt med fremme, når der skal deles metal ud, men det blev alligevel ikke til den fineste af slagsen i denne omgang. Stephan Hansen havde taget sig af 1. pladsen ved kvalifikationen med flotte 599 point, og fra spids skød han sig helt frem til finalen.

Her ventede Amerikanske James Lutz, som i semifinalen havde besejret Mathias Fullerton med et enkelt point. Lutz holdt sig dog ikke tilbage af den grund, og igen i finalen blev det til en 1 points sejer, denne gang over Stephan Hansen. I matchen om bronze, vand Fullerton over Hollandske Mike Schloesser, og dermed blev det til sølv og bronze for de danske Herrer.

I U21 Herre Compound klassen, var Rasmus Bramsen med helt fremme og vandt kvalifikationen, men i lighed med sine ældre landsmænd, måtte han også se sig slået i kampen om guld. Rasmus skød sig helt til finalen, hvor det desværre blev til nederlag til Franske Victor Bouleau.

I Dame Recurve havde Randi Degn en god dag på kontoret. Randi skød sig ind på en 9. plads i kvalifikationen, og holdt flot sin seedning frem til kvartfinalen hvor hun skulle op imod nr. 1 fra kvalifikationen, Britiske Penny Healey. Den match skulle helt frem til 5. sæt for at finde en vinder, og det blev Randi som skød sig flot forbi Britten og videre ind i medalje kampene. Her blev det desværre ført til nederlag til Slovakiske Denisa Barankova, og efterfølgende også shoot off nederlag i bronzematchen mod Amerikanske Casey Kaurhold.

Husk at du kan se alle resultater fra Indoor World Serie på IANSEO her: IWS, stage 2

Indoor World Series, Luxembourg 2023: Stephan Hansen (DEN), James Lutz (USA), Mathias Fullerton (DEN)