Første 3D storsamling for unge gennemført med succes!

Første 3D storsamling for unge gennemført med succes!Kategori: Bredde, Generelt

Vi kan måske med rette meddele at verdens første 3D storsamling for unge i Danmark vel overstået

I hvert fald var 12 unge og rimelig friske unge mennesker mødt op på forbundets 3D bane ved Nr. Snede til weekendens 3D storsamling for unge skytter, den første af sin slags hos Bueskydning Danmark. Alle kom med lyst og vilje til at lærer en hel masse, og dagen startede med en kort præsentation af de 2 trænere Jacob Stefensen og Michael Bo Hansen.

Herefter var der opvarmning og så stod den på lære en masse om afstands vurdering inden en lille konkurrence i dette. Programmet bød også på træning omkring op/ned skydning og skytter fik hurtigt at se hvor meget det betyder .

Efter frokosten stod den på lidt fri skydning og trænerne fik en snak med skytterne , en efter en. Der blev også tid til en kort tur på forbundsbanen hvor der blev skudt 10 dyr og skytterne fik lejlighed til at bruge noget af det de havde lært.

Dagen sluttede med kage og hygge. En dejlig dag med 2 veloplagte trænere og en masse glade unge. Vi glæder os allerede til samlingen i August, hvor der forhåbentlig kommer endnu flere til.