Juni-udgaven af Bueskydning er online

Juni-udgaven af Bueskydning er onlineKategori: Bladet

I denne udgave kan du blandt andet læse et stort portræt af Maja Jager, der er tilbage i Danmark efter at have boet, studeret og træner fem år i Korea i jagten på at blive den bedste bueskytte, hun kunne. Maja Jager fortæller bl.a. om hverdagen og værdier i landet i Fjernøsten og om drømmene for fremtiden.

I denne udgave af magasinet kan du også læse interviewet med Morten Holm-Nielsen, der har været formand for Bueskydning Danmark i godt et år. Spørgsmålet er, om det så har været et godt år? Det løfter formanden sløret for i artiklen ’Q&A – 5 til formanden’, hvor han også fortæller om et par af de største succeser og udfordringer, forbundet står over for.

Uden at afsløre for meget, så er en af succeserne Skole OL Bueskydning, hvor der netop har været afviklet finaler. Skole OL er Bueskydning Danmarks største ungdomsevent nogensinde. Og at det er en kæmpe event, bueskydning er en del af, understreges af, at der er flere deltagere til finalerne ved Skole OL, end der var deltagere til OL i Rio.

Denne udgave af magasinet giver dig også topskytternes gode råd til, hvordan du retter ni af de typiske fejl. Du kan læse mere om det nye Talentcenter i Broby, hvor kommende danske landsholdsskytter skal udklækkes, og så kan du begynder at lede efter den gode idé, så din klub kan få del af DIF og DGI’s foreningspulje på 45 millioner kroner.

Magasinet er optimeret til din skærm, så uanset om du foretrækker at læse Bueskydning på din PC, din tablet eller måske din smartphone, mens du sidder i klubhuset.

KLIK HER FOR AT LÆSE MAGASINET ONLINE