Manual til DIF’s e-læringsplatform

Manual til DIF’s e-læringsplatformKategori: Generelt, Kursus

Bueskydning Danmark er for nylig gået over til kursustilmelding via DIF’s e-læringsplatform og vi modtager i øjeblikket rigtig mange spørgsmål angående DIF’s e-læringsplatform. Vi har derfor samlet nogle af de mest hyppigt stillede spørgsmål og svar her, samt udarbejdet en manual til brug af platformen.

Hvorfor kan jeg ikke logge ind på platformen? 

  • Har du problemer med at logge ind, er det højst sandsynlig, fordi der ikke er givet tilladelse til, at Bueskydning Danmark overfører din e-mail til systemet. Kontakt derfor din klubadministrator og få givet tilladelse. Se manualen side 3.

Hvorfor kan jeg kun tilmelde mig selv og ikke klubbens andre medlemmer?

  • Det er kun muligt at tilmelde sig selv til et kursus. Øvrige medlemmer skal derfor selv tilmelde sig de kurser, de ønsker at deltage i, inde på platformen. Udlever manualen til dem.

Hvordan er det muligt at jeg som klub betaler for mine medlemmers deltagelse i kurser? 

  • Ved tilmeldingen er der to betalingsmuligheder:
   1. Betaling med Visa-dankort eller Dankort med det samme. Betaler klubben for kurset kan man fremvise sin kvittering som dokumentation efterfølgende (Se side 19 i manualen).
   2. Betaling via faktura. Betaler klubben for kurset kan denne fremsendes til klubbens kasserer.

Hvorfor fremgår min pris på kurserne, som om jeg ikke er medlem af en klub under Bueskydning Danmark? 

  • Er du logget ind i systemet skulle din pris meget gerne være prisen for medlemmer af en af Bueskydning Danmarks medlemsforeninger (typisk mellem 600-800 kr.). Er dette ikke tilfældet, skyldes det at du ikke fremstår som Bueskydning Danmark medlem i DIF’s e-læringssystem. Det skyldes højest sandsynlig, at der ikke er givet tilladelse til, at Bueskydning Danmark overfører din e-mail til systemet og derved kan give dig kurset til medlemspris. Se manualen side 3.
  • Går du direkte til webshoppen vil prisen for medlemmer af en af Bueskydning Danmarks medlemsforeninger først fremgå, når du bliver bedt om at logge på ved betalingen.

Hvorfor kan jeg ikke finde ATK BUE 2.0 kurserne i webshoppen? 

  • ATK BUE 2.0 kurset er kun for medlemmer af en af bueskydning Danmarks medlemsforeninger, og du skal derfor logge ind i systemet for at finde kurserne i webshoppen.
  • Fremgår kurset stadig ikke i din webshop, skyldes det, at du ikke fremstår som Bueskydning Danmark medlem i DIF’s e-læringssystem. Det højest sandsynlig, fordi der ikke er givet tilladelse til, at Bueskydning Danmark overfører din e-mail til systemet og derved kan give dig kurset til medlemspris. Se manualen side 3.

Hvordan får jeg en kvittering for mit køb?

  • Ønsker du at finde en kvittering for en af dine køb, så kan du altid finde alle dine kvitteringer ved at gå ind i webshoppen i menuen øverst på siden (når du er logget ind). I den lodrette menu til venstre skal du derefter vælge ”Indkøbt” nederst. Se side 19 i manualen.

 

Manualen til DIF’s e-læringsplatform kan hentes her.

Download (PDF, 2.16MB)