Nedslag fra Ungdoms Inde-DM 2023

Kategori: DM, Ungdom

I weekenden blev der afviklet ungdoms Inde DM 2023 i Idrætscenter Vest i Holstebro. Her giver vi et par nedslag fra mesterskabet

137 skytter var i weekenden samlet til ungdommens Danmarks Mesterskab i indendørs skiveskydning i Holstebro. Weekenden bød på Individuel konkurrence skydning for alle 4 buetyper; barbue, langbue, compound og recurve.

Hos Langbuerne, var der deltagelse i en enkelt række. I U16 Herre rækken, skulle medaljerne fordeles imellem 3 skytter, og det blev August Pedersen (Aalborg) der kunne stille sig øverst på skamlen efter en finalesejr på 6-4 over Thies Reinerik (Varde).

Det var i U14 Dame Barbue rækken, hvor fleste skytter var tilmeldt, og her vandt Mathilde Kock (Esbjerg) over Aya Bridgeman (Køge) i finalen. Finalen var samtidig et møde imellem nr. 1 og 2. fra kvalifikationsrunden.

I U21 Herre Recurve fik vi også sat en ny Dansk rekord. Christian B. Christensen (TIK) kan nu kalde sig rekordindehaver med sine 587 point i kvalifikationen. Christian vandt i øvrigt også finalen og blev dermed også Dansk Mester.

Lyngby Bueskyttelaug var den klub som tog flest medaljer. Hele 7 individuelle og 1 hold medalje blev det til for klubbens skytter. Lyngby var sammen med Esbjerg og Aalborg også den klub som stillede med flest skytter til stævnet.