Nedslag fra Ungdoms Inde-DM 2023

Nedslag fra Ungdoms Inde-DM 2023Kategori: DM, Ungdom

I weekenden blev der afviklet ungdoms Inde DM 2023 i Idrætscenter Vest i Holstebro. Her giver vi et par nedslag fra mesterskabet

137 skytter var i weekenden samlet til ungdommens Danmarks Mesterskab i indendørs skiveskydning i Holstebro. Weekenden bød på Individuel konkurrence skydning for alle 4 buetyper; barbue, langbue, compound og recurve.

Hos Langbuerne, var der deltagelse i en enkelt række. I U16 Herre rækken, skulle medaljerne fordeles imellem 3 skytter, og det blev August Pedersen (Aalborg) der kunne stille sig øverst på skamlen efter en finalesejr på 6-4 over Thies Reinerik (Varde).

Det var i U14 Dame Barbue rækken, hvor fleste skytter var tilmeldt, og her vandt Mathilde Kock (Esbjerg) over Aya Bridgeman (Køge) i finalen. Finalen var samtidig et møde imellem nr. 1 og 2. fra kvalifikationsrunden.

I U21 Herre Recurve fik vi også sat en ny Dansk rekord. Christian B. Christensen (TIK) kan nu kalde sig rekordindehaver med sine 587 point i kvalifikationen. Christian vandt i øvrigt også finalen og blev dermed også Dansk Mester.

Lyngby Bueskyttelaug var den klub som tog flest medaljer. Hele 7 individuelle og 1 hold medalje blev det til for klubbens skytter. Lyngby var sammen med Esbjerg og Aalborg også den klub som stillede med flest skytter til stævnet.

Du kan finde alle resultater fra Ungdom Inde-DM 2023 her: Indendørs U-DM 2023

Skytter på skydelinjen ved Ungdoms Inde-DM 2023 i Idrætscenter Vest, Holstebro

Foto: Lars Øager Pedersen, Niels Høg Henriksen