Ny mulighed for kvalifikation til World Cup 2 for skiveskytter

Ny mulighed for kvalifikation til World Cup 2 for skiveskytterKategori: Generelt

Nyt udtagelsessystem til World Cup 2 Lausanne (SUI) – (supplement til eksisterende udtagelsessystem ofr international skiveskydning 2021)

Bueskydning Danmarks sportslige ledelse har besluttet give en ekstra mulighed for kvalifikation til World Cup 2. Kvalifikationsskydningen den 3-4. april 2021 tæller således også som kvalificerende til World Cup 2. Alle andre forhold omkring udtagelsessystem 2021 fortsætter uændret.

Da der er opstået en helt anderledes situation omkring afvikling af World Cup 2 med flytningen af stævnet fra Shanghai til Lausanne, ønsker Bueskydning Danmark at give alle skytter, og derigennem de skytter som ikke så World Cup 2 som en mulighed forud for tilmelding til kval-skydning, en chance for at skyde sig til deltagelse.

Bueskydning Danmark deltager ved stævnet med træner/leder funktion, og har derved mulighed for at yde et stærkere set-up til denne World Cup.

De skytter som allerede har kvalificeret sig, mister hverken sin kvalifikation eller placering i forhold til World Cup 2. Der er udelukkende tale om kvalskydning til de pladser som endnu ikke er optaget, eller til ”stand-by” listen. Pt. gælder det, at Herre Compound klassen er fuld besat, imens der er 3 ledige pladser til Dame Compound og 4 ledige pladser til Herre Recurve.

Dame Recurve kommer ligeledes til at skyde kvalifikation til World Cup 2, men denne indgår i aktivitetsplanen for den samlede OL projektplan.

Læs hele det supplerende udtagelsessystem her: Kval til WC2

Tilmelding:
Er du allerede tilmeldt kvalifikationsskydning den 3-4. april 2021 skal du ikke foretage dig noget. Er du IKKE tilmeldt, men ønsker at skyde om kvalifikation til World Cup 2, så skal du tilmelde dig senest den 28. marts 2021 til Sports- og udviklingschef Kenn Romme på kr@bueskydningdanmark.dk