Ny procedure for forbundets talentcentre for skiveskytter

Ny procedure for forbundets talentcentre for skiveskytterKategori: Generelt, Talent

Pr. 1. maj 2019 ændrer Bueskydning Danmark procedure for forbundets talentcentre for skiveskytter. Der indføres en ansøgningsprocedure for optagelse af skytter på forbundets talentcentre rundt om i landet

Ændringen betyder at skytter nu skal søge om optagelse på talentcentrer, én gang. ALLE skytter som ønsker at søge om en plads på et af Bueskydning Danmarks talentcentre, skal senest 31. maj 2019 indlevere en ansøgning til Bueskydning Danmark. Ønsker man at skifte talentcenter, søger man om optagelse på det nye talentcenter. Skytter som allerede er tilknyttet vores talentcentre, fortsætter sin træning på centret indtil sommerferien, hvorefter pladserne bliver tildelt efter den nye procedure.

Gode fordele
Med den nye procedure kommer forbundet endnu tættere på skytten. I ansøgningen bliver skytten bedt om at perspektivere sin udvikling, og det giver forbundet mulighed for at forventningsafstemme med den enkelte skytte. Skytten skal reflekterer over egen udvikling, og tage stilling til det match der skal være imellem skytte og talentcenter/talenttræner.

4 talentcentre
I øjeblikket har Bueskydning Danmark 4 talentcentre. De er placeret i Taastrup, Broby, Aarhus og Holstebro. Her på siden har talentcentrene fået deres egne sites. Her belyses det enkelte talentcenters kompetencer og fokusområder.

Bueskydning Danmark har trukket nogle overordnede rammer for forbundets talentudvikling via talentudviklingsstrategi, aldersrelateret træningskoncept og organisatorisk struktur, og derfra får talentcentertrænerne lov til at planlægge aktiviteter på talentcenteret. Derved bør man opleve små nuancer og forskelle på talentcentrene.

Vi opfordrer derfor til, at man går på lidt på opdagelse på de forskellige talentcentre her på siden, og sætter sig godt ind i de forskelligheder der er, inden man træffer beslutning om hvor man søger. På hjemmesiden kan man nu også læse meget mere om opbygning og indhold, samt krav og forventninger på vores talentcentre.

Sidder man inde med spørgsmål til Bueskydning Danmarks talentudvikling, kan forbundets Sports- og udviklingschef kontaktes.

Links:
Bueskydning Danmarks talentudvikling
Ansøgningsskema