Ny projekt assistent tiltræder Bueskydning Danmark

Ny projekt assistent tiltræder Bueskydning DanmarkKategori: Generelt

Fra den 15. november 2022 har vi ansat Astrid Staffe som projekt assistent i Bueskydning Danmark. Astrid er ansat til at understøtte Bueskydning Danmark administration og arbejde ind i initiativpulje projektet. Ansættelsen løber i første omgang frem til 31. august 2023.

Astrid Staffe, ny projekt assistent hos Bueskydning Danmark

Astrid har en kandidat i idræt fra Københavns Universitet, og interesserer sig for de fællesskaber og muligheder idrætten åbner for. Idræt har altid fyldt meget i Astrids liv, hvor hun tidligere har været gymnast og spillet badminton, men fokuserer nu på løb og styrketræning. Selvom Astrid ikke kender meget til Bueskydning, ser hun frem til at lære, samt møde forbundets medlemmer og frivillige.

Astrid vil løbende blive sat ind i opgaverne for stillingen, og I kan derfor godt forvente at støde på hende fremadrettet i forskellige sammenhæng. Hun kan kontaktes på Bueskydning Danmarks hovedmail, som hun varetager, ligesom hun også overtager Bueskydning Danmarks hovedtelefon. I finder kontaktinfo her: kontakt Bueskydning Danmark