NY UDGIVELSE: Gode idrætsmiljøer for piger i bueskydning

NY UDGIVELSE: Gode idrætsmiljøer for piger i bueskydningKategori: Generelt

Denne rapport er udarbejdet med henblik på at skabe fokus på piger i bueskydning, og hvordan man skaber/udvikler gode idrætsmiljøer for piger i den danske bueskytteverden. Rapporten ønsker at skabe indsigt i og forståelse for de unge piger samt inspirere til, hvordan man ude i bueklubberne kan arbejde med at skabe nogle gode idrætsmiljøer for piger at være bueskytte og menneske i.

Rapporten er udarbejdet til dig, der enten er træner/bestyrelsesmedlem i en dansk bueskytteklub under Bueskydning Danmark eller på anden måde interesserer dig for gode idrætsmiljøer for piger i de danske bueskytteklubber.

Der skal lyde en stor tak til de skytter, forældre, trænere og bestyrelsesmedlemmer, som tog sig tid til at besvare spørgsmål omkring pigernes trivsel i bueskydning. Samt en stor tak til deltagerne ved workshoppen den 8. marts 2019 omkring piger i bueskydning. En ekstra stor tak til Haderslev Bueskyttelaug, Sorø Bueskyttelaug og Lyngby Bueskyttelaug for at stille jer til rådighed og give jer tid til at blive interviewet omkring piger i jeres bueskytteklub.

Lad os arbejde sammen om at skabe nogle gode idrætsmiljøer for piger og tiltrække endnu flere piger til bueskydning.

Jeg håber meget I har lyst til at dele rapporten med trænere og ledere i Jeres klub og at den vil være med til at inspirere Jer, til at arbejde med gode idrætsmiljøer for piger. 

Klubbesøg med gode idrætsmiljøer for piger i bueskydning i fokus

Kunne I tænke jer at arbejde med dette område, er det muligt at få besøg af udviklingskonsulent og forfatter af rapporten Astrid Carstensen til en snak omkring rapportens indhold og klubbens idrætsmiljø for piger. Dette kan give anledning til et fælles forløb om at gøre jeres miljø endnu bedre. Har dette interesse er I altid velkommen til at kontakte Jeres udviklingskonsulent her.

Bestilling af rapporten i fysisk udgave 

Det er muligt at få ét fysik eksemplar af rapporten tilsendt til klubben kvit og frit, hvis i bestiller den sendes 5. juli.
Send en mail til jer udviklingskonsulent på og i vil få den leveret. 

Download (PDF, 1.56MB)