Nyt om kurser i Bueskydning Danmark

Nyt om kurser i Bueskydning DanmarkKategori: Kursus

De seneste dage er en række kursusinvitationer lagt online her på hjemmesiden. Der drejer sig både om ATK kurser, og kurser for klubbens ledere. Her følger en kort oversigt over kurserne, som du i øvrigt altid finder på kursusplanen.

ATK BUE kurser
Det næste step i implementeringsplanen for ATK er på plads. Her er tale om et kursus, 3 steder i landet, som behandler de generelle områder af aldersrelateret træning i bueskydning. Kurserne afvikles allerede den 4, 5 og 7. marts 2015, så her er tilmeldingsfristen ikke helt så lang som normalt er gældende for kurser.

Kurserne for ATK BUE compound er nu fastlagt. De afvikles i samme stil som kuserne med fokus på recurve og Bar/langbue, med en kursusrække på 5 kurser, rundet om i landet. Dette sker i uge 19, og invitationen til kurset er lige på trapperne.

Trænerkursus
Bueskydning Danmarks nye trænerkursus, 1-2-Træner Bueskydning udbydes i løbet af marts 2015 i samarbejde med Aarhus Bueskyttelaug. Kurser er ved at blive fastlagt, og så snart at detaljerne er på plads, vil kursusinvitationen bliver udsendt. Du kan desuden læse lidt mere om Bueskydning Danmarks nye træneruddannelse under siden Uddannelse.

Kursus for ledere
Bueskydning Danmark har i samarbejde med 4 andre specialforbund udbudt kurser for klubbens kasserer. Kurset omhandler de opgaver som ligger hos kasseren og giver input til hvordan opgave løses, og relationer skabes. Kurset afvikles 2 steder i landet den 20. og 22. april 2015.

I 2014 afvikledes Bueskydning Danmark kurset “Lær at afvikle et stævne med IANSEO” i Århus med rigtig god tilslutning. Nu er turen kommer til Øst-Danmark, og kurset tilbydes nu i samarbejde med TIK Bueskytter den 16. maj 2015. Dagen efter kurset kan man teste sin nye viden ved at deltage i afviklingen af Maj Cup 2015, også hos TIK.