OBS: Nordisk Ungdoms Mesterskab 2024 – Mulig ændring!

OBS: Nordisk Ungdoms Mesterskab 2024 – Mulig ændring!Kategori: Ungdom

Kære alle

Vi har for få dage siden fået melding om at vi ikke kan afholde NUM på Odense Atletik stadion.

På grund af vinterens ekstreme vejr med meget nedbør og perioder med hård frost, så har bl.a. belægningen på løbebanen taget så meget skade at den ikke kan bruges mere. Derfor arbejder Odense kommune på at renovere stadion i løbet af sommeren. Planen er at starte renoveringsarbejdet til maj og være færdig til september. Det er force majour og vi kan ikke gøre noget ved det. Det eneste der kan redde afholdelse af NUM på atletik stadion er at arbejdet først starter efter NUM er afholdt.

Vi har derfor udarbejdet en plan B, som består i at flytte selve skydningen til vores baner i Bellinge, ca. 8km fra atletik stadion.

Vores aftaler om overnatning bibeholder vi. For deltagere der ikke ankommer i eget køretøj, forventer vi at kunne tilbyde transport mellem banen og overnatningssted. Maden får vi stadig leveret af et cateringfirma.

På nuværende tidspunkt kan vi ikke sige om det bliver plan A eller plan B, men vi melder ud når vi ved noget mere konkret. Vi forventer helt sikkert en klar udmelding senest i maj.

Med venlig hilsen
Dennis Bager
Formand i Arcus