Saml affald, og vind en isvogn

Saml affald, og vind en isvognKategori: Generelt

HJÆLP NATUREN – måske vinder I en isvogn?
Vi ved, at rigtig mange af jeres medlemmer gerne vil lave noget sjovt og hyggeligt sammen uden for træningstiderne, og mange vil også gerne være med til at værne om naturen og lokalmiljøet.

Derfor håber vi, at I vil deltage i den landsdækkende affaldsindsamling, som Danmarks Naturfredningsforening står bag. På den måde hjælper I både naturen i jeres lokalområde, I giver jeres medlemmer noget hyggeligt at samles om, og I har mulighed for at vinde en isvogn til hele foreningen. Med andre ord er der et helt kinderæg af gode grunde til, at I skal være med i årets landsdækkende affaldsindsamling.

Saml affald i uge 15
Årets affaldsindsamling afholdes i uge 15 fra den 8. til den 14. april, og hvis I melder jer til inden den 18. marts, sørger Danmark Naturfredningsforening for, at I får en materialepakke med bl.a. skraldesække tilsendt, så I er klar til at samle skrald. Det eneste, I derefter skal gøre, er at dele budskabet om tid og sted med jeres hold og medlemmer, så de ved, hvornår de skal dukke op for at hjælpe til.

Vind is og gallabilletter
DIF sætter et besøg af en isvogn med is til 100 personer på højkant til den klub eller det hold i Danmark, der indsamler mest skrald, og alle deltagende foreninger er med i lodtrækningen om billetter til næste års sportsgallashow i Herning.

Sådan gør I

  • Opret jeres indsamling på affaldsindsamlingen.dk. Husk at registrere jer i kategorien ’Idrætsforening’.
  • Fastsæt indsamlingstidspunkt mellem den 8. og 14. april, og del budskabet med jeres medlemmer – I kan fx bruge de værktøjer og tekstforslag, som I finder hos Danmarks Naturfredningsforening og på dk.
  • Saml skrald og registrer det hos Danmarks Naturfredning på ’Registrér dit affald’.
  • Glæd jer over, at I har gjort noget godt for både naturen og fællesskabet, og kryds fingre for at I er de heldige vindere af en isvogn.

Vil I vide mere?
På affaldsindsamlingen.dk kan I finde svar på alle jeres spørgsmål, og på DIF’s hjemmeside kan I finde forslag til tekster og grafik, som I kan bruge til at få budskabet ud. Vi håber, at rigtig mange af jer vil være med til at hjælpe naturen.
God fornøjelse.

Læs mere her