Skal din bueklub deltage i Skole OL Bueskydning 2023?

Skal din bueklub deltage i Skole OL Bueskydning 2023?Kategori: Bredde, Ungdom

Tilmeldingen til Skole OL 2023 er nu åbnet for de danske bueklubber under Bueskydning Danmark! 

Skole OL Bueskydning bygger bro imellem skoleidræt og foreningsidræt, og giver Jeres forening en unik mulighed for at invitere kommunens skoleelever til bueskydning i et troværdigt koncept med et stærk brand og gennemarbejdet værdisæt.

NYHED!!! COMBAT ARCHERY ER PÅ SKOLE OL PROGRAMMET I ÅR!!

Som noget nyt er det i 2023 muligt at invitere byens 7. & 8. klasser til Skole OL Bueskydning – Combat Archery.
Som forening inviterer man til lokalstævne og inviterer 4-8 klasser på besøg samme dag til en dag fyldt med bueskydning i form af Combat Archery turneringer og bueskydnings Skills konkurrence.

Ligesom tidligere år er det forsat muligt at invitere byens 5. & 6. klasser til Skole OL Bueskydning – Skiveskydning. Dette koncept indeholder forsat forskellige muligheder i forhold til afviklingen i form af model valg.

Vil I at være med til Skole OL Bueskydning 2023, kan I nu tilmelde jer!

Tilmeldingen sker ved at sende en mail til Astrid med information om klubbens Skole OL kontaktpersonen. I vil efterfølgende modtage et link hvor I kan udfylde alle de praktiske oplysninger om jeres stævne. Sidste tilmelding er 1. november 2022.

Ønsker I som forening at høre mere om Skole OL Bueskydning eller har spørgsmål, så er I altid velkommen til at tage fat i udviklingskonsulent Astrid Carstensen. Alle foreninger under Bueskydning Danmark er velkommen til at deltage.

Vi har en maxgrænse på 15 skiveskydnings foreninger og 5 Combat Archery foreninger, herefter lukkes tilmeldingen.

Invitation og eventmanualer er sendt til alle forbundets klubkontakter.

Filmen er af Skole OL Bueskydning – Skiveskydnings konceptet.