Skal jeres klub deltage i Skole OL i 2022?

Skal jeres klub deltage i Skole OL i 2022?Kategori: Bredde, Diverse stævner, Generelt, Ungdom
Tags: ,

Tilmeldingen til Skole OL 2022 er åbnet for de danske bueklubber under Bueskydning Danmark! – Skal jeres klub være med? 

Skole OL sæsonerne 2020 og 2021 blev desværre ikke som vi håbede. Vi tror og håber nu på at kunne komme stærkt igen i 2022 med et brag af en sportslig fest i børnehøjde og at I vil være med!

Foreningerne i Bueskydning Danmark tilbydes den unikke mulighed for at kunne invitere byens 5. & 6. klasser til Skole OL Bueskydning 2022!

Skole OL Bueskydning bygger bro imellem skoleidræt og foreningsidræt, og giver Jeres forening en unik mulighed for at invitere kommunens skoleelever til bueskydning i et troværdigt koncept med et stærk brand og gennemarbejdet værdisæt.

I bliver som forening guidet godt igennem hele konceptet af Bueskydning Danmark og Skole OL, lige fra opstarstmøde til endelig finaleskydning i Billund i juni 2022.

Hver forening som deltager ved Skole OL Bueskydning kan sende sin bedste 5. klasse og bedste 6. klasse afsted til finalestævnet i Billund, og sikrer dermed at klubbens, byens eller kommunens farver kan blive forsvaret i kampen om Skole OL guld.

Vil I at være med til Skole OL Bueskydning 2022, kan i byde ind på en af de eftertragtede pladser!

Senest 1. november 2021 skal I sende en bekræftelse som skal indeholde datoer for stævnedage og valg af forløb til Jeres udviklingskonsulent Astrid.
Ligeledes hvis i ønsker at høre mere om Skole OL Bueskydning eller har spørgsmål, skal I endelig tage fat i Jeres udviklingskonsulent Astrid Carstensen.

Tilmelding lukkes når grænsen på 15 foreninger er nået

Invitation og eventmanual er sendt til alle forbundets klubkontakter i august måned.