Skole OL-bueskydning nærmer sig udsolgt

Skole OL-bueskydning nærmer sig udsolgtKategori: Bredde

For 2 uger åbnede Bueskydning Danmark for tilmeldingen til Skole OL-bueskydning 2017. 7 ud af 10 pladser er nu besat, og interessen for at deltage er høj. Har din forening interesse i at deltage, skal der rykkes hurtigt. Skole OL-bueskydning afvikles fra april-juni 2017

Bueskydning er ny idræt på programmet ved Skole OL. Bueskydning Danmarks nye breddesatsning tegner allerede i første skud til at blive en succes. Bueklubberne har i hvert fald taget rigtig godt imod tilbuddet om at deltage, og hele 7 klubber har lokalt meldt sig klar til at tage imod landets 5.- 6. klasser til bueskydning.

Skole OL er OL i børnehøjde og har siden 2009 været afviklet med atletik på programmet. Mere end 35.000 børn var på landsplan tilmeldt i 2016, og finalestævnet rummede hele 8.000 elever. Rammerne for Bueskydning på Skole OL–programmet er blevet tilsendt alle klubformænd, sammen med tilbuddet om at deltage.

Skole OL-Bueskydning er formet efter vores seneste års succeser Skolernes VM og Skolernes World Cup, som begge blev afviklet i et samarbejde imellem lokalforeninger og Bueskydning Danmark efter en konkret konceptbeskrivelse. Skole OL-Bueskydning består af klassebesøg hos den lokale bue-forening, og efterfølgende finaleskydning ved Skole OL finalerne i Århus i juni måned.

Sidste frist for at tilmelde foreningen til Skole OL-Bueskydning er 31. december 2016, eller indtil alle pladser er optaget.

Hvis man vil vide mere om Skole OL-bueskydning kan Bueskydning Danmarks udviklingskonsulent Kenn Romme kontaktes på:

Mail: konsulent@bueskydningdanmark.dk eller tlf.: 5196 6598

Bueskydning Danmark indtræder som medafvikler af Skole OL, og har ansvaret for afviklingen af Bueskydning. Vi bliver derfor en del af organisationen omkring Skole OL. Sekretariatet for Skole OL står også til rådighed med råd, vejledning og hjælp.

Du finder kontaktinfo til Skole OL, på hjemmesiden: www.skoleol.tv2.dk

7-klubber_pressemedd-_dec2016