Skytteaftalen opdateret!

Skytteaftalen opdateret!Kategori: Generelt

Rammeaftalen for skytter som deltager på Bueskydning Danmarks landshold er nu opdateret og lagt online

Tidligere skulle alle skytter som repræsenterede Danmark på et Bueskydning Danmarks landshold, underskrive en skytteaftale som indehold rammer og vilkår for skyttens deltagelse på landsholdet. Den ordning er lavet om, således at skytteaftalen anno 2023 er et oplysningsdokument som tjener som en forventningsafstemning imellem skytte, team ledelse og forbund.

Dokumentet skal ikke længere underskrives og returneres. I stedet går Bueskydning Danmark bredt ud med informationen om skytternes vilkår for deltagelse. Dokumentet er, modsat tidligere version, skåret ret meget ind til benet. Der er lagt stort fokus på at forenkle tingene, og igennem dialog komme til en fælles forståelse for rammerne som vi skal drive landshold under. Skytteaftalen henviser også til andre rammebeskrivelser og lovgivning.

Dog er der nogle ting som skal afklares og informeres om direkte i Bueskydning Danmarks eget dokument for skyttevilkår. I skytteaftalen kan man derfor læse mere om regler og rammer for træningsmuligheder, landsholdsrejser, tøj, etik og skytterepræsentanter.

Dokumentet sendes pr. mail til alle skytter som i 2023 skyder på et Bueskydning Danmark landshold, men kan også findes her: Bueskydning Danmarks Landshold