Snarlig deadline for tilmelding til DIF trænerkurser

Snarlig deadline for tilmelding til DIF trænerkurserKategori: Bredde, Generelt, Kursus
Tags: , ,

Der er åbnet for tilmeldingen til dette års DIF trænerkurser, som afvikles i løbet af efteråret 2020. 

DIF TRÆNER 1

Start den gode trænerudvikling her. DIF Træner 1-uddannelsen giver trænerne en generel introduktion til at fungere som træner i en idrætsforening. Med uddannelsen får trænerne basale redskaber og forståelse for den idrætsverden, de er en del af. Uddannelse kommer både omkring fysisk træning, trænerrollen, idræt for børn og unge samt idrætsskader.

DIF træner 1 er en del af Bueskydning Danmarks grundtræneruddannelse og vi opfordrer alle trænere til at deltage i kurset, da kurset omhandler emner som ikke er en del af Bueskydning Danmarks egen træneruddannelses materiale og kurser. Det er relevant for dit virke som træner i bueskydning.

Aarhus – Lørdag den 26. september 2020
Brøndby – Søndag den 27. september 2020

DIF TRÆNER 2

DIF Træner 2-uddannelsen gør deltagerne i stand til at fungere som trænere med ansvaret for årsplanlægningen. De får viden og redskaber til at arbejde med deres rolle som trænere og træningsplanlæggere. De får en større forståelse for de mange faktorer, der indvirker på træning og præstation – fra konditionstræning, ernæring og skadeforebyggelse til de mentale aspekter.

DIF træner 2 er en del af Bueskydning Danmarks kandidattræneruddannelse og vi opfordrer alle trænere på dette niveau til at deltage i kurset, da kurset omhandler emner som ikke er en del af Bueskydning Danmarks egen træneruddannelses materiale og kurser. Det er relevant for dit virke som træner i bueskydning.

Brøndby – 1. weekend den 31. oktober – 1. november 2020
Brøndby – 2. weekend den 28.-29. november 2020

Begge kurser er en blanding af tilstedeværelseskurser og e-læring.


???SIDSTE TILMELDING 26. AUGUST 2020
???

 

 

Skal du, din træner eller en anden i klubben med til kurset? 

SÅDAN GØR DU

Er du interesseret i at deltage i en eller begge træneruddannelser? Så kontakt Bueskydning Danmark på mail her,  som godkender og koordinerer din tilmelding.

HUSK – De fleste kommuner yder økonomisk støtte til foreningers kursusudgifter.

Find mere information og hent indbydelse i PDF her. 

Download (PDF, 163KB)