Sølvmedaljer til det danske compound mix-hold ved World Cup i Berlin

Sølvmedaljer til det danske compound mix-hold ved World Cup i BerlinKategori: World Cup
Tanja Jensen og Stephan Hansen skød lørdag en sølvmedalje hjem til Danmark i mix-hold-finalen ved årets sidste World Cup i Berlin.
 
Ved lørdagens guldfinale var det Danmark (nr. 2 på verdensranglisten) og USA (nr. 4 på verdensranglisten), der skulle fordele guld og sølv mellem sig.
Det danske hold bestående består af Tanja Jensen, Taastrup, og Stephan Hansen, Nykøbing F., begge 23 år, lagde flot ud og førte med 2 point. Men samtidig med, at Danmark ikke holdt det høje niveau, blev USA mere skarpe og indhentede den danske føring. USA fortsatte den gode stime, så efter sidste pil,  blev resultatet en kneben sejr på 155-154 point sejr til USA.
“Vi vidste, at vi skulle skyde op det vores bedste imod et hold som USA. Det startede også godt, men på de sidste runder havde vi ikke marginalerne på vores side. Til trods for det, var det rart at vise, at vi stadig er blandt verdens bedste mix-hold,” siger Stephan Hansen.
Dermed er Stephan Hansen eneste dansker, som har kvalificeret sig til den afsluttende World Cup Finale i Samsun, Tyrkiet den 28.-29. september 2018.