Spiseforstyrrelser i idrætten – råd til atleter og trænere

Spiseforstyrrelser i idrætten – råd til atleter og trænereKategori: Generelt

Hold øje med spiseforstyrrelser hos dine atleter og holdkammerater 

DIF har udarbejdet et gratis E-læringskursus til dig som træner, hvilket kan hjælpe dig til at spotte og tale om spiseforstyrrelser.
Opret en bruger og tag kurset gratis her.

Spiseforstyrrelser i idrætten

I nedenstående folder får du viden om, hvilke tegn på spiseforstyrrelser du skal holde øje med, samt få råd til, hvordan du skal reagere, hvis du har mistanke om en spiseforstyrrelse hos en af dine atleter eller hos en holdkammerart. Alle kan rammes af en spiseforstyrrelse og årsagerne kan være mange, hvorfor denne folder kan give dig et yderligere indblik samt forståelse. Hent folderen her. 

Hotline – sig det højt. 

Har du som træner, atlet eller forældre til en atlet mistanke om at du selv, en holdkammerart, en af dine skytter eller eget barn er ved at udvikle eller har udviklet en spiseforstyrrelse, så kan du altid ringe eller skrive til DIFs konsulent Maiken Ziebell på 29668670 eller mzb@dif.dk.

DIF har et ekspertnetværk tilknyttet som kan hjælpe med udredning, behandling ved psykologer, samtaleforløb ved diætister, workshops omkring spiseforstyrrelser, forebyggelse mm. Du skal endelig ringe, så tager vi en samtale om, hvilken vej og muligheder der kan være for dig.

Og husk at du ikke må føle skam. Du er ikke alene. Der er andre, der ringer og skriver. 

Søger du mere viden om emnet, kan du med fordel læse mere ved at klikke her.