Sponsorat til 3D banen Kongskilde

Sponsorat til 3D banen KongskildeKategori: Generelt

Projektet med at løfte helhedsoplevelsen for vores brugere på 3D banen ved Kongskilde fra under middel til fantastisk, er nu snart 1 år fremme. Arbejdsgruppen for banen har virkelig arbejdet hårdt på at skabe en bane som lever op til forventningerne om en afvekslende og udfordrende dag med 3D skydning, og de er nået rigtig lagt på bare 1 år.

Nu får banen en håndsrækning fra en tidligere bruger. Ole Christensen har givet et privatsponsorat på kr. 5.000,- til banen, som arbejdsgruppen allerede har øremærket til helt specielle projekter. Bueskydning Danmark takker Ole mange gange for den flotte gestus!

Bueskydning Danmark indledte Projekt Kongskilde med en analyse og kapitalindsprøjtning for hurtigt at løfte banens forhold. Nu har vi en bane som skaber rammen for en god og udfordrende oplevelse, men projektet stopper ikke her. Fremadrettet skal banens brug udbygges, og vi forsøger derfor at sætte gang i nye aktiviteter på banen.

Den 3. april 2016 har arbejdsgruppen planlagt 3D stævne på banen. “Kilden rundt 2016” arrangeres som en 30 mål stævne, og vil blive en fantastisk sæsonåbner tidligt i det danske forår. Se stævnekalenderen for invitation: https://bueskydningdanmark.dk/event/kilden-rundt-3d-30-maal/