Sponsorer

Sponsorer

100% frugt – intet andet

Orskov Foods er ren frugt på flaske – æbler, jordbær, hindbær, solbær, hyben og appelsiner. Uden noget som helst andet. Ægte, friske og kernesunde råvarer med saft og kraft – og masser af vitaminer. *

Vi kunne ikke drømme om at bruge koncentrater eller tilsætningsstoffer, der måske nok kunstigt kan forlænge holdbarheden, men som til gengæld spolerer den rene, friske frugtsmag.

Saften er kun varmebehandlet ved tapningen, så den ikke behøver at stå i køleskab. Men den smager bedst kold.

*(Derfor tæller Orskov Foods produkterne også med i “6-om-dagen” regnskabet for frugt og grøntsager fra Fødevare-styrelsen, dog kun med 1 af de 6 om dagen uanset mængde

 

Med mere end 30 års erfaring indenfor salg- og udlejning af pavillon- og modulbyggeri, mandskabsvogne til byggepladser og moduler til alle typer formål, kender vi alt til at løse såvel mindre som større opgaver.

FOCUS Moduler A/S lægger vægt på de elementer, der er vigtige for dig, for at skabe et trygt samarbejde omkring leverancen, hvor du kan være sikker på, at det vigtigste for os er, at du som kunde får en god og professionel ”servicering” til den aftalte tid og kvalitet samt til den rigtige pris.

Hos FOCUS Moduler er vi ikke tilfreds før end, at du som kunde er tilfreds, det sikre dig bedst mulig resultat igennem byggeriet.

FOCUS Moduler tilbyder nye og brugte løsninger indenfor alle produktkategorier, hvor du kan finde yderligere inspiration på denne hjemmeside. Såfremt du har specielle ønsker, som afviger fra vores standarder, så tilbydes individuel modulbyggeri, hvor modul- og pavillonløsningerne skræddersys til, at dække dine ønsker og behov for udformning, størrelse, indretning og materialer.

FOCUS Moduler råder over en stor udlejningsflåde omfattende standard moduler samt individuelle modul- og pavillonløsninger bygget til ethvert tænkelig formål. Hvad enten det gælder leje eller køb, står vi klar til at hjælpe. Ring for uforpligtende rådgivning og tilbud.

FOCUS Moduler A/S  Vandværksvej 42, 8960 Randers SØ  T: 87 10 90 99  M: 29 32 90 99  E: info@focusmoduler.dk

ProAlign er en privat fysioterapeutisk klinik i København med behandling af sportsskader, arbejdsskader og kroniske skader. Vi behandler på et højt fagligt niveau og har stor ekspertise i ortopædkirurgiske, idrætsmedicinske og akutte problematikker hos patienter i alle aldre. Konsultationer omfatter individuel undersøgelse, behandling og genoptræningsprogram. Vi behandler på et højt fagligt niveau og både Dorte Nielsen og Kristian Thorborg er specialister i sportsskader. Læs mere her!