Storsamlingen 6-8. februar 2015 rykkes

Storsamlingen 6-8. februar 2015 rykkesKategori: Bredde, Elite

Storsamlingen som var planlagt til afvikling i Holstebro i weekenden 6-8. februar rykkes til afvikling den 27-01. februar/marts 2015.

Der er ikke ændret fokus fra gruppe af skytter som storsamlingerne henvender sig til, men resten af Bueskydning Danmarks talentstruktur har indtil for ganske nyligt været under revurdering.

Med ansættelsen af nye trænere i Bueskydning Danmarks talentorganisation, har det været en naturlig proces, igen at kigge på strukturen for talentudvikling, samt talentmassen af skytter. Det har betydet at flere skytter som sidste sæson var på storsamlingsniveau, har fået muligheden for at rykke videre på udviklingstrappen hvilket er en glædelig positiv udvikling og en klar indikation på at vores strategi virker.

Det betyder samtidig at der åbnes op for, at storsamlingerne nu kan rumme nye skytter som ønsker at udvikle sine færdigheder og dygtiggøre sig. Vi bygger altså på fra bunden.

Derfor bliver storsamlingen 27-01. februar/marts delvist afviklet som åben samling.

Program for samlingen
Fredag og lørdag bliver afviklet som almindelig storsamling for de indkaldte skytter. Storsamlingerne er altid emnebaseret, og samlings emne er: teknik og fokus.

Søndag den 1. marts bliver åbnet op for skytter som har en interesse i at deltage på Bueskydning Danmark storsamlinger. Da vi er i Holstebro, henvender dette tilbud sig selvfølgelig til skytter i vest-Danmark (Jylland & Fyn). Søndagen vil foregå som en introduktion til det at være på storsamling. Det giver samtid vores trænere mulighed for at give feedback til skytterne og vurdere om de allerede er klar til at deltage på samlingerne fremover.

Det er træneren eller klubben som tilmelder de unge skytter til den åbne dag på storsamlingen i Holstebro. Når skytten tilmeldes, skal det gøres ud fra betragtning af kriterierne og vurderingsgrundlag for deltagelse på storsamling. Kriterierne findes under storsamlingen site her på bueskydningdanmark.dk.

Det koster kr. 125,- at deltage på den åbne samlingsdag, og skytten skal tilmeldes hos storsamlingstræner Søren Ipsen på mail senest søndag d 22. februar 2015.

Program for hele storsamlingen inkl. den åbne søndag sendes til alle indkaldte og tilmeldte skytter.

Åben samling søndag
Afviklingssted: Holstebro
Tid: 10.00 – 16.00

Den åbne samling vil vi fokusere på færdigheder for skytten og kigge på evnen til at arbejde selvstædigt og formidle instruktion til handling. Det betyder at der vil være en hel del skydning under træningssessionerne.

Deltagergebyret indeholder frokost på samlingen.

Skytten skal medbringe:

  • Planlægningsskema og træningsdagbog/logbog (hvis dette haves)
  • Buetaske med grej
  • Indendørs sportstøj til skydning (inde sko)
  • Barpile, gerne 2-3 stk. (kun for recurve)

Trænere og forældre er altid velkomne på storsamlinger. Sørg for at trænere også bliver tilmeldt ved tilmelding af skytter, således vi ved hvor mange frokostgæster der skal spise.

Nedenstående findes folderen; “Din vej fra klub til ungdomslandshold”. Folderen skal skabe klarhed over talentorganisationen i Bueskydning Danmark, og kortlægge krav, kriterier og forventninger og perspektiver ud de forskellige niveauer.

 

Download (PDF, 247KB)