Talentcenter Aarhus lukker

Talentcenter Aarhus lukkerKategori: Talent

Efter nøje overvejelser er Bueskydning Danmark og Aarhus Bueskyttelaug nået til enighed om at lukke Talentcenter Aarhus. Grundlaget for at opretholde talentcenteret i Aarhus har i noget tid været spinkelt, og forbund og forening er nu nået til den konklusion, at ressourcerne bruges bedre andre steder.

Talentcenter Aarhus har allerede afviklet den sidste træning, idet talentcenteret officielt lukkes den 01.07.2021.

Dermed har Bueskydning Danmark pt. 3 aktive talentcentre, nemlig Talentcenter Broby, Talentcenter Taastrup og Talentcenter Holstebro. Ønsker man at søge ind på et talentcenter hos Bueskydning Danmark, skal man følge retningslinjerne beskrevet på Bueskydning Danmarks hjemmeside. Der er deadline på ansøgning for det kommende ½ år, ved udgangen af den kommende weekend.

Læs mere her: https://bueskydningdanmark.dk/elite/talentudvikling/talentcentre/ansoegning-for-optagelse-paa-talentcenteret/

Bueskydning Danmark vil gerne takke Aarhus Bueskyttelaug for et langt og frugtbart samarbejde omkring Talentcenter Aarhus, et samarbejde som i løbet af årene har givet regionens skytter mulighed for at efterstræbe sin mål om at dygtiggøre sig som bueskytte.

Bueskydning Danmark går nu i gang med at afdække behov og grundlag for nye talentcentre, og melder ud så snart der er nyt på den front.